19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • AEK κορυφής!Σάρωσε 3-0 το ακίνδυνο και προβληματικό ΑΠΟΕΛ

AEK κορυφής!Σάρωσε 3-0 το ακίνδυνο και προβληματικό ΑΠΟΕΛ

By on 30 Αυγούστου, 2020 0 5930 Views

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Το συγκρότημα του Νταβίντ Κανέδα επικράτησε με 3-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.H μεγάλη νίκη της ΑΕΚ ήρθε πιο εύκολα απότι περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι της ομάδας.Το εκπληκτικό γρήγορο γκολ έβαλε φτερά στους παίκτες τςη ΑΕΚ που δεν άφησα το κουρασμένο και προβληματικό ΑΠΟΕΛ να πάρει ανάσα και επιβλήθηκαν κατά κράτος φθάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο σε ένα ξεκάθαρο άνετο σκορ χωρίς να απειληθεί σε καμιά περίπτωση.

Το ΑΠΟΕΛ σκιά της φανέλας του…Ο Τάμαρι ήταν απλά μέσα στο γήπεδο στο Α΄ημίχρονο , ο Ζαχίντ μπήκε στο β΄αλλά δεν τον είδε κανέις…Ο Ντιγκαλά κάτι πήγε να κάνει στην αρχή όταν μπήκε αλλαγή αλλά μετά χάθηκε στην μετριότητα. Γενικά πέραν από την κούραση του αγώνα της Ευρώπης το ΑΠΟΕΛ έδειξε πολλά προβλήματα απέναντι σε μια φορτσάτη ΑΕΚ που είχε πολλούς παίκτες διακριθέντες με ποιήτητα,και ψυχή.

Εξαιρετική η παρουσία των «κιτρινοπράσινων» που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν ήταν πιο προσεχτικοί, θα μπορούσαν να φτάσουν σε μια πιο ευρεία επιτυχία.

Ο Σπιρόφσκι άνοιξε το σκορ στο 7΄ με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ακοράν. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 55΄ από τον Άμπραχαμ. Ο Ισπανός μέσος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σάντος και κατέληξε στα δίχτυα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τρισκόφσκι στο 72΄ με κοντινή προβολή, μετά από ατομική ενέργεια του Νάντο.

Δύο στα δύο για την ΑΕΚ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ, έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις και είναι ήδη στο -5 από την κορυφή.

ΑΕΚ (Νταβίντ Κανέδα): Τόνιο, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ, Ιωάννου (46΄ Νάντο), Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι (80΄ Φλοριάν), Άμπραχαμ (75΄ Χέιτλι), Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι
Στον πάγκο: Τέουνκενς, Αναστασίου, Πλάνας, Τάντι, Μακρής, Κωνσταντίνου
ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου, Γένσεν, Σατσιάς (59΄ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης, Τάμαρι (46΄ Ντονγκαλά), Σαχάρ (59΄ Ζαχίντ)
Στον πάγκο: Τσιιγγίρης, Αποστολάκης, Γαβριήλ,  Γουίλερ, Σιέλης, Κούτσακος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλης Δημητρίου (Νίκος Εγγλέζου – Γιώργος Σάββα), 4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου, Παρ.: Χρίστος Νικολαΐδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σατσιάς, Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Σάντος, Ιωάννου

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΕΚ Αρένα
ΘΕΑΤΕΣ: 2.000