25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαντίκ έδωσε τη πρώτη νίκη στη Δόξα

By on 29 Αυγούστου, 2020 0 17480 Views

Το γκολ του Μπεράτ Σαντίκ ήταν όλα τα λεφτά στο ματς στο Μακάρειο, με τη Δόξα να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Εθνικού Άχνας.

Ο έμπειρος επιθετικός χτύπησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ «ζωγραφιά» και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του που είναι αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές με μια νίκη και μια ισοπαλία.

Η Δόξα ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Μουκτάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου στο 13’. Στη συνέχεια ο Εθνικός ανέβασε στροφές, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κυριάρχησε στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο 28’ με το γκολ του Σάντος που με προβολή έφερε το ματς στα ίσα (1-1) σε μια φάση διαρκείας .

Με γκολ από τα αποδυτήρια άρχισε το Β’ ημίχρονο, με τη Δόξα να παίρνει εκ΄ νέου το προβάδισμα με τον Μπεράτ Σαντίκ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην ομάδα. Ο έμπειρος φορ έκανε εξαιρετική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα και χάρισε τη νίκη στη Δόξα στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Χριστοφή, Τραϊσέφσκι (61′ Πάντιτς), Μπόλιεβιτς, Ολιβέιρα, Λουίς Κάρλος (68′ Μέσκα), Καλό (86’ Κωμοδίκης), Σαντίκ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκατίνοφ, Ριμπέιρο, Ηλία (82’ Ντολεζάλ), Παπαγεωργίου, Ντος Σάντος, Ντεβίνσον, Πρόγιτς, Χουντόμπιακ, Γκόρουπετς (90’ Κυπριανού), Κοστόφσκι, Χριστοφή.