28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aσυμπτωματικό το κρούσμα της Δόξας.Είχε επαφή με άτομο που γύρισε από την Μύκονο

Aσυμπτωματικό το κρούσμα της Δόξας.Είχε επαφή με άτομο που γύρισε από την Μύκονο

By on 26 Αυγούστου, 2020 0 11966 Views

Στην Δόξα Κατωκοπιάς είναι σε αναμονη για τ’ αποτελέσματα τεστ κορωνοϊού μετά το θετικό κρούσμα που προέκυψε χθες την ομάδα.
Αναλυτικά:
Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου δήλωσε στον Super Sport FM ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας που νόσησε με τον κορωνοϊό είναι ασυμπτωματικός και πρόσφατα είχε επαφές με άτομο το οποίο αφίχθηκε από την Μύκονο.
Σημειωσε μάλιστα ότι ο παίκτης αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
«Ο παίκτης που νόσησε είχε επαφές με άτομο που αφίχθηκε προσφατα από την Μυκονο και είναι ασυμπτωματικός. Βλέπουμε πως εξελίσσιονται τα πράγματα θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα πέραν από το αγωνιστικό, έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε ατομα που κυκλοφορούν στην κοινωνία και ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος, λόγω της πανδημίας. Ευχόμαστε σύντομα να τελειώσει αυτό το θέμα. Το βλέπουμε και στην Ευρώπη, είναι παντού…»
Το οικονομικό πως επηρεάζει;
«Επηρεάζει πολύ, σκεφτείτε σε τι τραγική βρίσκονται αρκετές ομάδες λόγω οικονομικού, το πιο τραγικό ειναι αντιμετώπιση από την πολιτεία, μιλάμε για μεγάλο αριθμό προσώπων που έπρεπε η πολιτεία να το δει. Και οι ποδοσφαιριστές είναι μέρος της κοινωνίας».
Ο Φιρμίνιο παρουσιάζει πρόβλημα με τον κορωνοϊό;
«Όχι, κανένα πρόβλημα με τον Φιρμίνιο, ο Κίκαν παραμένει σε περιορισμό διότι στην πτήση του εντοπίστηκε θετικό κρούσμα, ο ίδιος είναι αρνητικός».
Επηρεάζει το επόμενο σας ματς η εξέλιξη αυτή;
«Εξαρτάται τι θα προκύψει, εύχομαστε όλα να είναι καλά…».