29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νιώθουν το αίσθημα της αδικίας στη Νέα Σαλαμίνα.Μπορεί να φτιάξει δυνατό σύνολο

Νιώθουν το αίσθημα της αδικίας στη Νέα Σαλαμίνα.Μπορεί να φτιάξει δυνατό σύνολο

By on 25 Αυγούστου, 2020 0 3673 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Τα όσα ανέφερε:

«Να δώσουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Θεοδότου για το θάνατο του γιου του Νικόλα και συγχαρητήρια σε αυτό το κόσμημα ποδοσφαιριστή που ονομάζεται Ιβάν Τρισκόφσκι, ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας έχει ποιότητα και το έδειξε στην πράξη, η ενέργεια του Τρισκόφσκι έγινε με μεγάλο σεβασμό και τιμήθηκε από την κερκίδα της Νέας Σαλαμίνας».

Για το αγωνιστικό: «Φτιάξαμε μεγάλες ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε, είτε να ανοίξουμε το σκορ, είτε να ισοφαρίσουμε, υπήρχε μεγάλη προσπάθεια, θέληση, είμαστε ένα καινούργιο σύνολο, το μεγάλο μας θέμα θα ήταν η ομοιογένεια, υπάρχει ποιότητα και θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα μας, μπορούμε να φτιάξουμε δυνατό σύνολο που θα κερδίζει όλους τους αντιπάλους. Κομβικό σημείο ήταν η κόκκινη κάρτα που είδαμε και αμέσως μετά δεχθήκαμε το 2ο γκολ»

Για την γενικότερη παρουσία: «Η Νέα Σαλαμίνα θα δείξει πραγματικές δυνατότητες, όταν βρει χημεία και μπουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα. Κάποιοι είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Βινίσιους κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς. Κρατάμε τα θετικά και θα δουλέψουμε πάνω σε τυχόν αδυναμίες»

Για διαιτησία: «Θα αρχίσω από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε για την παρουσία και την συμπεριφορά του. Νιώθουν το αίσθημα της αδικίας. Υπήρχε αναβρασμός όχι για την κόκκινη, αυτή ήταν σωστή. Υπήρχε ανομοιομορφία στο θέμα των κίτρινων καρτών. Ο κόσμος πρέπει να μείνει συσπειρωμένος κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση»

Για το ματς με ΑΕΛ: «Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, θα δείξουν και πάλι θέληση και πάθος, για να πάρουμε το ζητούμενο».