25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο…να γίνουν καλύτεροι και σοφότεροι όσοι ασχολούνται

ΠΑΜΠΟΣ:Για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο…να γίνουν καλύτεροι και σοφότεροι όσοι ασχολούνται

By on 24 Αυγούστου, 2020 0 3951 Views

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ… Ο κόουτς της Νέας Σαλαμίνας είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε από την αρχή. Πρεμιέρα, μετά από αρκετό καιρό οι παίκτες έπαιξαν επίσημο ματς.

Το παιχνίδι χάθηκε για μας από τη σωρεία ευκαιριών που βρήκε η ομάδα και δεν κατάφερε να πετύχει (περισσότερα) γκολ. Στην πρώτη φάση που έφτιαξε ο αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί. Μετά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν τόσο σοβαροί όσο έπρεπε για να σκοράρουμε πιο γρήγορα. 
Και λόγω ατυχίας δεν ισοφαρίσαμε πιο γρήγορα.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα πατούσε καλύτερα.Και πριν να ισοφαρίσουμε είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε νωρίτερα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι μετά το 1-1 ήμασταν πιο κοντά στη νίκη, ήρθε η αποβολή και μας άλλαξε τα σχέδια. Θα έλεγα στους παίκτες μου ένα μεγάλο μπράβο γιατί εκτός από τη φάση του γκολ στη συνέχεια, δεν μας έκανε άλλη ευκαιρία ο αντίπαλος. Στα τελευταία δέκα λεπτά βρήκαμε τις δυνάμεις, μπορούσαμε για την ισοφάριση.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια νέα ομάδα, με 14-15 νέα παιδιά.  Απουσίαζαν 5-6 παίκτες για διάφορους λόγους. Αυτή η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με κόπους και είδατε σήμερα ότι μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο σε μεγάλα διαστήματα. Είμαι πολύ πικραμένος που δεν κερδίσαμε, τουλάχιστον να μην χάναμε. 

Έχω δει τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας μετά το παιχνίδι να σηκώνεται πάνω και να χειροκροτεί όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Είδατε σήμερα στην πρεμιέρα τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε! Όταν έχουμε αυτό τον υπέροχο κόσμο στο πλάι μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. 

Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο για την ήττα, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι.

Θέλουμε να υπάρχει υπομονή. Η ομάδα… χτίζεται για να έχει παρόν και μέλλον τα επόμενα χρόνια”. 

Για το αν επηρέασε το γεγονός ότι έπαιξε σε ουδέτερη έδρα: “Σίγουρα ποια ομάδα δεν θα επηρεαστεί όταν παίξει σε ουδέτερο. Όπως είδα την προσέλευση σήμερα, θα είχε γεμίσει το γήπεδο μας και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το γήπεδο θα ήταν πολύ καυτό. Ο κόσμος έδειξε πως είναι εδώ, είναι κοντά μας και τον ευχαριστούμε”.

Για το τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε: “Είναι πρεμιέρα. Σίγουρα θα γίνουν και ατομικά και ομαδικά λάθη, όπως έγιναν και στη δική μου ομάδα. Η ομάδα μου δικαιούταν να έχει κέρδος βάση της απόδοσης. Έγινε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν κινδυνέψαμε μετά το 2-1 και με 10 παίκτες. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Εύχομαι σε όλους να γίνουν καλύτεροι και σοφότεροι όσοι ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά”.