19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία αλλά στο τέλος κερδίσαμε εμείς

ΚΕΡΚΕΖ:Θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία αλλά στο τέλος κερδίσαμε εμείς

By on 23 Αυγούστου, 2020 0 5345 Views

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη νίκη επί του Οκυμπιακού.

Αρχικά: “Μεγάλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ πολύ δύσκολη πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Παίξαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Έπαιξαν η ώρα 18:00, δεν είναι φυσιολογικό. Η ώρα 18:00 είναι μόνο για να πας θάλασσα. 40 βαθμοί, συγνώμη, μέσα στον Αύγουστο δεν μπορούν οι ομάδες. Καταλαβαίνω ότι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά καλύτερα να παίζαμε άλλη μέρα, δεν είναι σωστό ή ώρα 18:00. Τι να πω στον παίκτη, ‘γιατί δεν μπορείς να τρέξεις;’.

Ήταν παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήθελε να ισοφαρίσει, έπαιξε δυνατά. Κάναμε πολλά λάθη στο 2ο ημίχρονο αλλά αλήθεια, δεν πειράζει. Στο πρώτο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό το αποτέλεσμα. Παίξαμε μπάλα μετά από καιρό. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Ολυμπιακού, έκανε καλή δουλειά και είδαμε στα φιλικά ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε εδώ με όλα αυτά που συμβαίνουν… Κορωνοϊός, ζέστη η ώρα 18:00, μπράβο τους. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον φροντιστή μας, τον Κρις, έχασε τον πατέρα του σήμερα και έμεινε μαζί μας, δεν έφυγε”.

-Θεωρείτε δίκαιο το αποτέλεσμα; “Όχι, δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία, είναι αλήθεια. Αλλά κάποιες φορές θέλεις μόνο αποτέλεσμα και αν δεν παίξεις καλά δεν πειράζει. Δεν περίμενα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε σκληρά, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είδαμε τι έγινε στα τρία ματς και για μας είναι ακόμα πιο δύσκολο από όλες τις ομάδες που παίξαμε εδώ με μια καλή ομάδα. Ήταν δίκαιη η ισοπαλία αλλά στο τέλος κερδίσαμε εμείς”.