28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Για το διπλό στο Μακάρειο η ΑΕΛ(εκτίμηση για την 11αδα)

Για το διπλό στο Μακάρειο η ΑΕΛ(εκτίμηση για την 11αδα)

By on 23 Αυγούστου, 2020 0 5209 Views

Η σημερινή έξοδος της ΑΕΛ για τη Λευκωσία και το Μακάρειο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18:00 Cytavision Sports 1) αποτελεί αποστολή μιας επιλογής. Η επιλογή αυτή είναι το διπλό και οι τρεις βαθμοί προκειμένου να αρχίσει η ομάδα με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα. Στο ερώτημα αν μπορεί η ΑΕΛ να υλοποιήσει τον στόχο, η απάντηση είναι καταφατική, έχει την ποιότητα, έχει την εμπειρία και είναι και μια ομάδα η οποία με βάση την 11άδα που προορίζει ο Κέρκεζ οι αλλαγές σε σχέση με πέρσι θα είναι ελάχιστες.
Όλοι στην ΑΕΛ γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η πρεμιέρα αλλά και πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι. Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος ανάγκασε τον Κέρκεζ να συστήσει προσοχή στους ποδοσφαιριστές του. Πέραν από όλες τις άλλες αντικειμενικές δυσκολίες λόγω κορωνοϊού και λόγω πρεμιέρας, η ΑΕΛ έχει να αντιμετωπίσει και μια ομάδα ερωτηματικό. Ο Ολυμπιακός με άλλες 1-2 ομάδες αποτελούν τα μεγάλα ερωτηματικά του νέου πρωταθλήματος και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών του Κέρκεζ, οι οποίοι θα πάνε να παίξουν και εκτός έδρας.
Όσο δύσκολη και αν ήταν η κατασκοπεία του Ολυμπιακού, ο Κέρκεζ μάζεψε όσα περισσότερα πράγματα μπορούσε και δούλεψε σε αυτά προκειμένου να κατεβάσει μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο διαβασμένη καθώς απόλυτα έτοιμη δεν θα είναι όπως δεν θα είναι και καμιά από τις υπόλοιπες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΒΟΖΙΝΙΑ
ΤΕΣΕΪΡΑ
ΡΑΣΟ
ΕΟΥΛΕΡ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΜΕΝΤΟΓΕΒΙΤΣ
ΑΝΤΑΜΟΒΙΤΣ (ΝΤΑΝΙΛΟ)
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ
ΤΟΡΕΣ
ΓΚΑΖΑΡΙΑΝ
ΜΑΕ