18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης για μια θέση στους «4». Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης για μια θέση στους «4». Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

By on 13 Αυγούστου, 2020 0 395 Views

Ακόμα ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League θα βγει σήμερα, μέσα από τον αγώνα ανάμεσα στη Λειψία και την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα γίνει στις 22:00 στη Λισαβόνα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με έπαθλο μια θέση στην τετράδα, εκεί όπου βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Παρί Σεν Ζερμέν που απέκλεισε με δραματικό τρόπο την Αταλάντα.

Η Bet on Alfa, προσφέρει το σημερινό ματς, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Είναι επίσης διαθέσιμο το Build & Bet μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Φαβορί για την πρόκριση προβάλλει η Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1.55, ενώ η πρόκριση της Λειψίας προσφέρεται σε απόδοση 2.30. Για τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι 2.15, η νίκη της Λειψίας προσφέρεται στο 3.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.00. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.35 και το under 2.5 goals 1.50, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 2.05.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς ανάμεσα σε Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ο ποδοσφαιριστής που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, αν θα υπάρχει αποβολή, πρόβλεψη συνδυασμού αποτελέσματος ημιχρόνου και τελικού αποτελέσματος και άλλα πολλά.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook