18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κριστιάνο – Γιουβέντους: «Ο κόσμος απαιτεί περισσότερα από μας» (pic)

Κριστιάνο – Γιουβέντους: «Ο κόσμος απαιτεί περισσότερα από μας» (pic)

By on 9 Αυγούστου, 2020 0 568 Views
Ο Κριστιάνο φιλάει τη μπάλα του Champions League

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τη Λυών και την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι από τον πάγκο της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στους τιφόζι του κλαμπ, παραδεχόμενος ότι η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις τους.  

Οι εξελίξεις στη Γιουβέντους τρέχουν μετά τον αποκλεισμό από τους «16» του Champions League, με πρώτη και πιο σημαντική εξέλιξη την απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι από τον πάγκο.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπαθεί να καθησυχάσει τους φίλους των Μπιανκονέρι και να αντιστρέψει το κλίμα ενόψει της νέας σεζόν. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος έγραψε ιστορία στη Γηραιά Κυρία, παραδέχθηκε ότι οι ατομικές επιδόσεις του και το πρωτάθλημα της Serie A δεν ήταν αρκετά για να ικανοποιήσουν τους φίλους της ομάδας φέτος κι έδωσε σύνθημα ανασύνταξης και συσπείρωσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως θα βρίσκεται 100% στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε «CR7»:

«Η σεζόν 2019/20 τελείωσε για μας, πολύ αργότερα από το συνηθισμένο κι όμως νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα είναι ώρα να αναλογιστούμε, ώρα να αναλύσουμε τα πάνω και τα κάτω διότι η κριτική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε. Ένα τεράστιο κλαμπ όπως η Γιουβέντους πρέπει πάντα να σκέφτεται ως η καλύτερη στον κόσμο, να δουλεύει ως η καλύτερη στον κόσμο, έτσι ώστε να μπορούμε να αποκαλούμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η κατάκτηση της Serie A για άλλη μια φορά, σε μια δύσκολη χρονιά είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους. Προσωπικά, το να σκοράρω 37 γκολ με τη Γιουβέντους και 11 με την εθνική Πορτογαλίας είναι κάτι που με κάνει να ατενίζω το μέλλον με ανανεωμένη φιλοδοξία και επιθυμία να τα πηγαίνω όλο και καλύτερα κάθε χρόνο. Αλλά οι οπαδοί απαιτούν περισσότερα από μας. Περιμένουν περισσότερα από μας. Και πρέπει να ανταποκριθούμε, πρέπει να συμβαδίσουμε με τις υψηλότερες προβλέψεις. Ας είναι αυτές οι σύντομες διακοπές αυτό που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Τα λέμε σύντομα!»