26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με Καλτσά και Χριστοφή πήρε τη νίκη η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΛ

Με Καλτσά και Χριστοφή πήρε τη νίκη η Ανόρθωση κόντρα στην ΑΕΛ

By on 8 Αυγούστου, 2020 0 16482 Views

Με γκολ των Καλτσά (16΄) και Χριστοφή (20΄), η Ανόρθωση νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ σε φιλικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την πρώτη φάση να καταγράφεται στο δεκάλεπτο, ο Καλτσάς με προβολή τροφοδότησε τον Χούσμπαουερ με το σουτ του Τσέχου να αποκρούεται με δυσκολία από τον Βοζίνια.

Οι ισορροπίες στην αναμέτρηση άλλαξαν με την εκπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Ο Χούσμπάουερ έστρωσε την μπάλα εντός της περιοχής στον Καλτσά, με τον Ελλαδίτη με αριστοτεχνικό πλασέ να σημειώνει το 1-0. Το γκολ αυτό βοήθησε την Ανόρθωση που κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα, στο 20’ να κάνει το 2-0. Συγκεκριμένα ο Χριστοφή από αριστερά με ατομική ενέργεια πέρασε όποιο βρήκε, συνέκλινε προς τα μέσα, πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος (60΄ Αμπαρτζουμιάν), Σιλντενφελντ, Σελίν (46΄ Κορρέα), Κορέια, Κ. Αρτυματάς (68΄ Πηλέας), Μαργκάσα (60΄ Νταουσβίλι), Χουσμπάουερ, Καλτσάς (82΄ Γεωργαλλίδης), Χριστοφή (78΄ Παρούτης), Κατσαράβα (60΄ Ελουντού)
ΑΕΛ: Βοζίνια, Ράσο, Τεξέιρα, Έουλερ, Μεντόγιεβιτς, Αντωνίου (69΄ Παντελή), Α. Αβραάμ (78΄ Δ. Αβραάμ), Παπαφώτης, Ντανίλο (69΄ Ριέρα), Γκαζαριάν, Μαέ.