18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 8; Απόδοση 3.15 στην Bet on Alfa

Πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 8; Απόδοση 3.15 στην Bet on Alfa

By on 6 Αυγούστου, 2020 0 434 Views

Με στόχο το όνειρο της πρόκρισης στο Final 8 του Europa League, ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετωπίζει στις 22:00 στο «Μολινό» τη Γούλβς, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου ματς που είχε γίνει στην Ελλάδα στις 12 Μαρτίου.

Τόσο η αναμέτρηση Γούλβς – Ολυμπιακός, όσο και οι άλλες τρεις σημερινές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Europa League, Σεβίλλη – Ρόμα, Λεβερκούζεν – Ρέιντζερς και Βασιλεία – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Είναι επίσης διαθέσιμο το Build & Bet μέσα από το οποίο μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, ενώ η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 8 του Europa League, προσφέρεται σε απόδοση 3.15, ενώ φαβορί για την πρόκριση είναι η Γούλβς με απόδοση 1.31. Όσον αφορά τις αποδόσεις στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η νίκη της Γούλβς προσφέρεται στο 1,75, το διπλό του Ολυμπιακού 4.80 και η ισοπαλία 3.40.  Η διπλή ευκαιρία Χ2 αν πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει στο «Μολινό» προσφέρεται σε απόδοση 1.99. Όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στη σημερινή αναμέτρηση, το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.20, το under 2.5 goals 1.60 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.10.

Προσφέρονται και πολλές άλλες στοιχηματικές επιλογές, όπως η πρόβλεψη αποτελέσματος ημιχρόνου, αποτέλεσμα ημιχρόνου και τελικό αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, αν θα έχει αποβολή το ματς και άλλα πολλά.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa