29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:Θα είμαστε μια ομάδα που θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν

Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:Θα είμαστε μια ομάδα που θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν

By on 28 Ιουλίου, 2020 0 27560 Views

Ο μέσος της Δόξας Γιώργος Οικονομίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
Τι γίνεται; Πως κυλά η προετοιμασία; «Όλα πάνε καλά. Είναι το δύσκολο κομμάτι της σεζόν αλλά φτάνουμε στο τέλος χωρίς τραυματισμούς και ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα».
Νέα ομάδα για εσένα η Δόξα, πως πήρες την απόφαση για την μεταγραφή; «Τελείωνε το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό, είχα δύο προτάσεις μπροστά μου και έκρινα ότι ήταν το καλύτερο να επιστρέψω μετά από 7 χρόνια στην Δόξα».
Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλή για εσένα: «Ήταν λίγο περίεργη για εμένα η περσινή χρονιά μετά από μια αποχή. Όλοι με βοήθησαν στον Ολυμπιακό και πάνω σε αυτή την χρονιά μπορώ να χτίσω. Σωματικά νιώθω καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα της περσινής σεζόν».
Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει, να έχει παιχνίδια στα πόδια του: «Το πιο σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι ο ρυθμός. Εγώ είχα γεμάτες σεζόν και μετά από μια σεζόν που δεν έπαιξα πολύ μου φάνηκε τεράστιο διάστημα. Ένα χρόνο να μην έχεις ρυθμό θα σου φανεί».
Η Δόξα έχει αρκετούς Κύπριους: «Είναι κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Η ομάδα έχει 7-8 Κύπριους που είναι έτοιμοι για την 11άδα. Το πρόσεξα και πέρσι στον Ολυμπιακό ότι όταν πετυχαίναμε μεγάλες νίκες είχαμε 4-5 Κύπριους στην ομάδα. Σε συνδυασμό με τους ξένους μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ καλό. Θα μας βγει σε καλό που έχουμε Κύπριους».
Ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες: «Πρέπει να περιμένουμε να το δούμε με δύο ομάδες περισσότερο. Εμείς θα είμαστε μια ομάδα που θα είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον πρόεδρο, τον Ανδρέα Κόγια και τον Στέλιο Ιωάννου που είναι πάντα δίπλα μας. Μετά το προπονητικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, θα χτυπήσουμε πολλά παιχνίδια φέτος».
Στόχος να μην επαναληφθεί η περσινή πορεία: «Μας είπε ο πρόεδρος ότι δεν θέλει να επαναληφθεί η ίδια πορεία. Δεν ήμουν στην ομάδα για να πω τι πήγε λάθος αλλά θεωρώ ότι θα φτιάξουμε κάτι καλό».
Ο πρόεδρος μεριμνά για όλα και εκτός γηπέδου με τα πάρτι και όλα αυτά: «Θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να φτιάξει ένα καλό κλίμα και μια οικογένεια. Είναι σημαντικό αυτό το πράγμα ειδικά στις αρχές».