27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέο τεστ για την Ανόρθωση στις Πλάτρες κόντρα στον Άρη

Νέο τεστ για την Ανόρθωση στις Πλάτρες κόντρα στον Άρη

By on 27 Ιουλίου, 2020 0 4050 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει την δουλειά με τους παίκτες του στις Πλάτρες και μέσα από τα φιλικά κάνει δοκιμές πράγματα που έχει στο μυαλό του και βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου μπορεί να έχασαν στο φιλικό με την ΑΕΚ , όμως, αυτό λίγη σημασία έχει για τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος καταγράφει τα πάντα, μέσα από την προετοιμασία, ώστε να μπορέσει να διορθώσει τα όποια λάθη και αδυναμίες παρουσιάστηκαν στο φιλικό.
Σημειώνεται ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του τους Νταουσβίλι, Ελουντού, Βγκοτς και Ιωάννου και στις αρχές της αναμέτρησης αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κ. Αρτυματάς.
Η Ανόρθωση θεωρείται ότι βρίσκεται σε καλή πορεία και ανεβαίνει αγωνιστικά με βάση και τον σχεδιασμό.
Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν η ομάδα της Αμμοχώστου κινείται γι’ άλλη μια έως δύο μεταγραφές μετά την προσθήκη του Τσέχου διεθνούς μέσου, Τζόζεφ Χουσμπάουερ.
Σε μια άλλη εξέλιξη, ο αριθμός των εισιτηρίων εκτιμάται ότι θα αποδειχθεί μικρός, για την Ανόρθωση αφού το 33% (2621) που έχει δικαίωμα με βάση το πρωτόκολλο να εισέλθει στις κερκίδες δεν μπορεί να καλύψει την επιθυμία χιλιάδων φίλων της ομάδας που θέλουν να την παρακολουθήσουν στο πρωτάθλημα.
Φιλικό με Άρη
Μετά την ΑΕΚ, η ομάδα της Αμμοχώστου θ’ αναμετρηθεί στο φιλικό με τον Άρη σήμερα (27/07, 18:00) στις Πλάτρες κι ακολούθως με το ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (02/08, 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Προγραμματισμένο φιλικό έχει και με την ΑΕΛ το Σάββατο (08/08, 19:00) στη Λάρνακα.
Όσο περνούν οι μέρες οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια καταγράφουν περισσότερα λεπτά στα πόδια τους.