19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Την Τρίτη περιμένουν τον Σαχάρ στο ΑΠΟΕΛ

By on 26 Ιουλίου, 2020 0 504 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.
Τι κρατάτε από το χθεσινό φιλικό;
 «Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να βλέπω και τις προπονήσεις, ήταν ένα φιλικό που έδειξαν να βγαίνουν κάποια πράγματα. Να προσπαθεί η ομάδα να χτίσει παιχνίδι από πίσω και ότι σίγα, σιγά τα νέα αποκτήματα αρχίζουν να μπαίνουν σε αυτή την φιλοσοφία και η ομάδα να αποκτά την τακτική σκέψη του προπονητή ανεξαρτήτως προσώπων. Χθες είχαμε στην αρχική 11άδα τρία παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 18 τους χρόνια και κάποιους άλλους που τώρα ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ. Γενικότερα ήταν μια εμφάνιση που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή δανειζόμενος και τα δικά του λόγια. Είναι μόλις το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Από σήμερα δεν θα υπάρξει ρεπό γιατί θα έχουμε δύο φιλικά, ένα την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και θα ακολουθήσει αυτό με την Ανόρθωση την Κυριακή. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων».
Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν: «Μας έχουν προκύψει κάποια μικροπροβλήματα. Ο ρυθμός των προπονήσεων είναι μεν πιο ομαλός αλλά δεν παύουν να προκύπτουν κάποια προβλήματα».
Υπάρχει καμιά εξέλιξη με τις περιπτώσεις Ζαχίντ και Σάβιτς; «Για τον Ζαχίντ δεν υπάρχει κάτι. Είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και υπολογίζεται κανονικά. Ήταν δέκα μέρες εκτός προπονήσεων και θα μπει σίγα, σιγά. Θα είναι μια επιλογή για την Τετάρτη. Για τον Σάβιτς θα περιμένουμε το δεύτερο τεστ που θα γίνει την Δευτέρα και αν είναι αρνητικό θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αν με ρωτάτε για το τι θα προκύψει μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου τίποτα δεν είναι προβλεπτό και εκ της προθέσεως του ποδοσφαιριστή».
Για τον Μπεν Σαχάρ: «Είπα ότι είμαστε κοντά και περιμένουμε την κάθοδο του στην Κύπρο. Συμφωνήθηκαν όλα με την ομάδα του και μέχρι την Τρίτη τον περιμένουμε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».
Σας ενδιαφέρει ο Ισραηλινός Άλτμαν; «Είπε κάτι ο κ. Ουζουνίδης που είναι σημαντικό. Ότι ψάχνουμε ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακα. Εμείς μπορεί να βιαζόμαστε αλλά οι παίκτες όχι. Έχουμε επιλογές που κοιτάζουμε διακριτικά και αρχίσαμε και κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά δεν περιμένω να προκύψει κάτι άμεσα σήμερα-αύριο. Αν όλα όσα γράφονταν ήταν πραγματικότητα θα είχαμε 25 παίκτες τώρα».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Θα προχωρήσουμε σε ανάλυση των λεπτομερειών μέχρι την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Κάποια στοιχεία μπορώ να τα πω. Το ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει στην α΄ φάση με την λίστα αφοσίωσης. Θα δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που βρίσκονται ψηλά στις λίστες και μετά θα ακολουθήσει μια β΄ φάση προτεραιότητας που θα χωρίζεται σε τρία κομμάτια. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Η προτεραιότητα να εξασφαλίσουν την θέση τους θα ισχύσει στον πλήρη βαθμό για την σεζόν 2021-2022 αλλά ο κόσμος πρέπει να μπει στην λογική ότι φέτος δεν υπάρχουν οι θέσεις τους».