ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μπαρτομέου: «Η Μπαρτσελόνα έχασε 200 εκατ. ευρώ λόγω του κορονοϊού»

26 Ιουλίου, 2020
222 Views
0 Comments
Μπαρτομέου: «Η Μπαρτσελόνα έχασε  200 εκατ. ευρώ λόγω του κορονοϊού»
Μπαρτσελόνα – Μπαρτομέου: «Χάσαμε 200 εκατ. ευρώ λόγω του κορονοϊού»

Η Μπαρτσελόνα είναι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος που επλήγη περισσότερο από την κρίση του κορονοϊού, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Απώλειες της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ θα έχει φέτος η Μπαρτσελόνα εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Χάσαμε έσοδα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε ο σύλλογος με τα περισσότερα έσοδα, αν και θα είναι 30% λιγότερα λόγω κορονοϊού» υποστήριξε ο Μπαρτομέου σε συνέντευξή του στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

«Το ποδόσφαιρο θα χρειαστεί δύο – τρία χρόνια για να συνέλθει από την πανδημία» προέβλεψε ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα, ο οποίος διέψευσε ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Ερωτηθείς για το αν η Μπάρτσα πιέζει για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, ώστε να περιοριστεί η οικονομική ζημιά, ο Μπαρτομέου παραδέχθηκε πως ναι, διευκρινίζοντας όμως ότι «το κάνουμε μέσα στο πλαίσιο των νόμων. Ο κόσμος πρέπει να γυρίσει, αλλά σε συγκεκριμένο ποσοστό και με τις απαραίτητες αποστάσεις».

Comments are closed.