19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια κέρδισε και στο Δασάκι με Παπουλή και Κακουλλή

Η Ομόνοια κέρδισε και στο Δασάκι με Παπουλή και Κακουλλή

By on 25 Ιουλίου, 2020 0 896 Views

Νικηφόρο ήταν και το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 του Εθνικού στο Δασάκι, σε μια αναμέτρηση, που ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια της.
Η Ομόνοια μπήκε δυνατά και φρόντισε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά, ο Παπουλής άνοιξε το σκορ στο 12΄ με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Κακουλλή, ενώ εννέα λεπτά αργότερα (19΄), ο τελευταίος βρήκε και αυτός δίχτυα μετά από μπαλιά του Μποτεάκ.
Οι δύο σκόρερ έδωσαν συνέχεια στο σερί τους από τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικά, πως ο Παπουλής σκόραρε από ένα γκολ και στα τρία φιλικά της ομάδας, ενώ ο Κακουλλής, μετά το καρέ τερμάτων κόντρα στον Άρη, βρήκε και πάλι δίχτυα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κυπριανού, Χριστοφή, Ντεϊβίσον, Περατικός, Κουντόμπιακ, Κκολός, Μωυσέως, Παπαγεωργίου, Μ. Ηλία, Χαραλάμπους
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο (63΄ Κυριακίδης), Μαυρίας (63΄ Περέιρα), Λανγκ (63΄ Χούμποτσαν), Λούφτνερ (63΄ Παναγιώτου), Λέζιακς (63΄ Χαραλάμπους), Γκόμες (46΄ Κίκο), Γκόμεθ (46΄ Τζιωνής), Τιάγκο (63΄ Σάββα), Μποτεάκ (63΄ Λοΐζου), Παπουλής (46΄ Κούσουλος), Κακουλλής (63΄ Νταρμπισάιαρ)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Φελλάς (Νίκος Σαμάρας, Χρίστος Ε. Χρίστου)