Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο όμιλος ALLEA μεγάλος χορηγός της Ανόρθωσης

23 Ιουλίου, 2020
1193 Views
0 Comments
Ο όμιλος ALLEA μεγάλος χορηγός της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Εταιρειών ALLEA.

Ο Όμιλος Εταιρειών ALLEA θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Ανόρθωσης, για τις επόμενες πέντε ποδοσφαιρικές περιόδους (2020 – 2026), με την συνεργασία να επεκτείνεται σταδιακά σε ακόμα περισσότερους τομείς.

Ο Όμιλος Εταιρειών της ALLEA παρέχει μια σειρά από κορυφαίες επιλογές στην αγορά ακινήτων και γης, συμπεριλαμβανομένου του Zaria Resort στην Λεμεσό αλλά και το πρώτου ξενοδοχείου HYATT στην Κύπρο, το Grand HYATT Limassol. Η εκτενής εμπειρία αλλά και η διαρκής εξέλιξη με καινοτόμα σχέδια και νέες τεχνολογίες, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Όμιλο Εταιρειών ALLEA να ξεχωρίζει στην αγορά των επενδύσεων και των ακινήτων διεθνώς.

Ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Εταιρειών, Σεργκέι Κορόλ, στο πλαίσιο της μεταξύ μας συνεργασίας ανέφερε: «Στο ALLEA συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε οργανισμούς που διαπρέπουν στους τομείς τους. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Ανόρθωση Αμμοχώστου και προσβλέπουμε στο να εμψυχώσουμε και να ενδυναμώσουμε την ομάδα στις επικείμενες σεζόν για να μπορέσει να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς υπογράμμισε: «Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε ένα τόσο σπουδαίο Όμιλο Εταιρειών όπως είναι η ALLEA στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης. Πρόκειται μία συνεργασία που θέτει ισχυρές βάσεις για αμοιβαία οφέλη και επιτυχίες σε πολλαπλούς τομείς. Έχουμε σχεδιάσει συγκεκριμένες ενέργειες με έμφαση στην υπευθυνότητα προς την κοινωνία, όπως αρμόζει σε ηγέτιδες εταιρείες στις οποίες κυριαρχεί έντονα το αίσθημα της συλλογικότητας. Θεωρούμε βέβαιο ότι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίσουμε τίτλους και επιτυχίες στα επόμενα πέντε χρόνια» .

Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Εταιρειών ALLEA στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της, με την οποία συμβάλει όχι μόνο στην ενίσχυση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουμε ως οργανισμός για την διατήρηση της φλόγας της επιστροφής στις κατεχόμενες πόλεις και χωριά μας.

Comments are closed.