19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Τσέχος μέσος Josef Husbauer στο στόχαστρο της Ανόρθωσης(βίντεο)

O Τσέχος μέσος Josef Husbauer στο στόχαστρο της Ανόρθωσης(βίντεο)

By on 22 Ιουλίου, 2020 0 1583 Views

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τη θέση του επιτελικού μέσου στην Ανόρθωση , είναι αυτή του Τσέχου διεθνή Josef Husbauer.

Ο Husbauer είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως μέσος αλλά και ως μεσοεπιθετικός και τα δικαιώματα του ανήκουν στη Σλάβια Πράγας, με την οποία τον περασμένο χειμώνα αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί πως κατέγραψε και 35 συμμετοχές ως διεθνής.

O Husbauer ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπάρτακ Πράγας. Μετά το «αγροτικό» του αγωνιζόμενος δανεικός σε διάφορες ομάδες, επέστρεψε στην ομάδα της Πράγας το 2011 εκεί όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 οπότε και δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι, δίχως όμως να στεριώσει στην Ιταλία. Ο Τσέχος διεθνής επέστρεψε στην πατρίδα του και τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή στη Σλάβια, όπου έμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο που πήγε δανεικός στη Γερμανία και στη Δυναμό Δρέσδης για να επιστρέψει τον Ιούνιο. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα της Πράγας.

Τη φετινή χρονιά κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές και με τις δύο ομάδες. Αναμφίβολα, highlight αποτελούν τα παιχνίδια του Champions League, εκεί όπου ο Husbauer αγωνίστηκε κόντρα σε Barcelona, Inter και Dortmund.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σημείωσε στην καριέρα του συνολικά 64 γκολ, αριθμός που λέει πολλά για τις επιδόσεις του. Εξάλλου ξέρει και από πρωταθλητισμό, αφού αγωνίστηκε σε ομίλους, ενώ κέρδισε συνολικά στην καριέρα του 4 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα.