19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ZAXINT:Τώρα ή σε έξι μήνες θέλω μεταγραφή για το παραπάνω βήμα

ZAXINT:Τώρα ή σε έξι μήνες θέλω μεταγραφή για το παραπάνω βήμα

By on 20 Ιουλίου, 2020 0 3107 Views

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Νορβηγίας παραχώρησε ο Γκάγιας Ζαχίντ ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο.
«Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω σε μεγαλύτερο σύλλογο. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτό έχω στο μυαλό μου και έτσι θα πορευθώ. Είτε θα γίνει αυτό το Καλοκαίρι είτε σε έξι μήνες. Πιστεύω ότι κάτι θα συμβεί», σημείωσε ο Γκάγιας Ζαχίντ ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο.

Για την αποχώρηση του το προηγούμενο καλοκαίρι από το ΑΠΟΕΛ Γκαγιάς Ζαχίντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νορβηγία τόνισε ότι ο Πάολο Τραμετσάνι είχε πρόβλημα μαζί του, αποκάλυψε ότι πήγε στο γραφείο του να ρωτήσει γιατί δεν έπαιζε και ο Ιταλός όπως τόνισε τον έσπρωξε στην έξοδο.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχα άσχημη σχέση με τον προπονητή (Πάολο Τραμετσάνι). Με έσπρωξε προς την έξοδο, δεν με επέτρεπε να αγωνιστώ. Είχε πρόβλημα μαζί μου. Μία μέρα πήγα στο γραφείο του για να τον ρωτήσω τι συμβαίνει. Ήθελα να μάθω γιατί από το πουθενά δεν έπαιζα και έμεινα στο περιθώριο. Ήθελα να μάθω απλώς τον λόγο που συνέβαινε αυτό, αλλά ο ίδιος δεν το χειρίστηκε τόσο καλά. Μιλήσαμε στο γραφείο του, αλλά η απάντησή του ήταν ότι δεν είχε κανένα ειδικό λόγο ή οποιαδήποτε απάντηση γι’ αυτό. Ήταν σε… αμυντική στάση η απάντησή του, αλλά μετά από αυτή τη συνομιλία πάλι δεν έπαιζα. Ήμουν σε αδράνεια, αλλά νομίζω ότι δεν του είχε αρέσει που πήγα στο γραφείο του για να ζητήσω τον λόγο. Δύο βδομάδες μετά τον δανεισμό μου στον Παναθηναϊκό απολύθηκε από τον ΑΠΟΕΛ».