19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ανόρθωση όλοι θα έχουν ευκαιρίες…Αναμονή για την ενίσχυση

Στην Ανόρθωση όλοι θα έχουν ευκαιρίες…Αναμονή για την ενίσχυση

By on 20 Ιουλίου, 2020 0 2826 Views

Ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/07) στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας της Αμμοχώστου.
Αναλυτικά:
«Συμπληρώθηκε άλλος ένας χρόνος μακριά από την Αμμόχωστο. Στην προσωρινή μας έδρα οι μνήμες ξυπνούν πάλι αφού σήμερα συμπληρώθηκαν 46χρόνια από την βάρβαρη Τουρκική εισβολή. Πρέπει να κρατούμε άσβεστη την μνήμη και να περιμένουμε την επιστροφή. Αυτά είναι καλά να τα μεταφέρουμε στους νέους, όπως αυτά μετέφεραν άλλοι σε μας».
Για το φιλικό με τον Απόλλωνα;
«Νιώσαμε την χαρά της επιστροφής στο γήπεδο μετά από τέσσερεις μήνες. Αυτό κυρίως ήταν σημαντικό για τους παίκτες την τενχικής ηγεσία αλλά και τον κόσμο. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αξίζουν συγχαρητηρια, για όλους που δούλεψαν και μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε μετά την την γνωστοποίηση του πρωτοκόλλου την Παρασκευή. Το ματς ήταν υψηλών απαιτήσεων και ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ καλά».
Στο αγωνιστικό με τον Απόλλωνα;
«Είδαμε διαφορες δοκιμές, είδαμε παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ ότι αυτό θα γίνεται μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους από τον προπονητή και γι’ αυτούς είναι μια πολύ καλη ευκαιρία ν’ αποδείξουν ότι αξίζουν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε ότι είναι δίκαιος προπονητής.
Ο Ελουντού; Ποιά είναι η κατάσταση του;
«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, έμεινε προληπτικά εκτός λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε τις προηγούμενες μέρες».
Για το θέμα της ενίσχυσης;
«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο, το σημαντικό είναι ότι ο προπονητής μας ξέρει τι χρειάζεται για την ομάδα. Υπάρχει αυτή η βάση που είπε, μετά το τέλος του αγώνα με το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα, ότι δηλαδή θα κινηθούν για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και με άλλους που κάθονται λόγω της κατάστασης».
Για το θέμα εισιτηρίων διαρκείας;
«Θα ξεκινήσουμε κι εμείς, θ’ ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες».