19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Οι νέοι και οι παλιοί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Οι νέοι και οι παλιοί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό

By on 16 Ιουλίου, 2020 0 2421 Views

Στο γραφείο τύπου του Απόλλωνα μίλησε ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή.

«Η φετινή χρονιά γνωρίζουμε ότι είναι διαφορετική για όλους μας. Τα τελευταία χρόνια λόγω ευρωπαϊκών αγώνων είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Φέτος είναι διαφορετικά, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, μπαίνουμε διαφορετικά στη φετινή χρονιά. Είμαστε τυχεροί που ήρθαμε εδώ στις Πλάτρες, πετύχαμε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες. Νομίζω είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτά που είδα στο πρώτο κομμάτι. Είχαμε αρκετό χρόνο αποχής, αλλά έδειξαν ότι τα προγράμματα που έκαναν στο σπίτι βοήθησαν. Ήρθαν εδώ έτοιμοι… Έπρεπε στην αρχή να επικεντρωθούμε μόνο στη φυσική τους κατάσταση. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία διαφορετική προετοιμασία… Έχουμε την ευκαιρία να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, να είμαστε έτοιμοι και σε Κύπρο και σε Ευρώπη για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο  προπονητής του Απόλλωνα και πρόσθεσε:
«Όταν τελειώνει μία χρονιά ο στόχος είναι να την αναλύσεις και να δεις τα λάθη να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις. Είδαμε κάποιες αδυναμίες πέρσι, προσπαθήσαμε με τη βοήθεια της διοίκησης να υλοποιήσουμε τους στόχους όσον αφορά στις μετεγγραφές. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, στο κομμάτι που είχαμε πέρσι θέματα. Και οι νέοι και οι παλιοί θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Βλέπω αρκετά από τη χρονιά του 2017-18, εξαιρετικό κλίμα, θέληση και συγκέντρωση στο στόχο. Φέτος θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την αμυντική λειτουργία της ομάδας».
*«Ξέρουμε ότι αυτό που έγινε το 2017, είναι ένας άθλος, είναι καλό να κρατάς τα θετικά αυτής της χρονιάς. Θα βελτιώσουμε άμυνα και επίθεση. Οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, μέχρι πρόσφατα είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Περιμένουμε αρκετό καιρό μία μετεγγραφή και ευελπιστούμε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο», συνέχισε και αυτά ήταν τα κυριότερα που ανέφερε.