26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Στην τελική ευθεία το θέμα Ουζόχο για το ΑΠΟΕΛ

By on 16 Ιουλίου, 2020 0 5867 Views

Εκτός απροόπτου το θέμα Φράνσις Ουζόχο θα έχει θετική κατάληξη για το ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία και με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Νιγηριανού τερματοφύλακα και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο οι επόμενες μέρες θα φέρουν τις τελικές εξελίξεις.
Ο Ουζόχο θεωρεί ότι το ΑΠΟΕΛ του προσφέρει πέραν από ένα πολύ καλό συμβόλαιο και την προοπτική να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της νέας του ομάδας. Μάλιστα αυτή η παράμετρος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του και έγειρε την πλάστιγγα στη μεριά των γαλαζοκιτρίνων στη διεκδίκηση της υπογραφής του με την Ομόνοια.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψει ανακοίνωση για την απόκτηση του Ουζόχο, ο οποίος θα συμπληρώσει την ομάδα των τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ, με τους τρεις από τους τέσσερεις να είναι νέα αποκτήματα. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πορτογάλου Μιγκέλ Σίλβα, ο οποίος θα αρχίσει τη σεζόν σαν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, προηγήθηκε η απόκτηση του Ελλαδίτη Τσιλιγγίρη ενώ συμβόλαιο έχει και ο Δημήτρης Πρινιωτάκης. Όπως είναι γνωστό ο Ουζόχο βρίσκεται σε μετεγχειρητική κατάσταση και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τον Οκτώβριο.