29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σέφιλντ Γιουν. – Τσέλσι 3-0: Οι μαγικές Λεπίδες… μυρίζουν Ευρώπη

Σέφιλντ Γιουν. – Τσέλσι 3-0: Οι μαγικές Λεπίδες… μυρίζουν Ευρώπη

By on 11 Ιουλίου, 2020 0 310 Views
Σέφιλντ Γιουν. - Τσέλσι 3-0: Οι μαγικές Λεπίδες... μυρίζουν Ευρώπη (vid)

Η Σέφιλντ διέλυσε 3-0 την Τσέλσι και την έβαλε σε μπελάδες για το Champions League, ενώ η ίδια ανέβηκε 6η, πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν εδώ και 20 χρόνια για νεοφώτιστη της Premier League.

Από το 2000-’01, καμία ομάδα που ανέβηκε στην Premier League δεν μέτρησε τόσους βαθμούς στην 35η αγωνιστική. Ούτε η ίδια η Σέφιλντ γενικά είχε ποτέ της τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Ολ’ αυτά συνέβησαν από τους συνήθως πεισματάρηδες παίκτες του Κρις Γουάιλντερ, που όμως υποδεχόμενοι την Τσέλσι, εκτός από νεύρο, έπαιξαν και ωραία μπάλα, φτάνοντας στο απίθανο 3-0.

Ο ΜακΓκόλντρικ χτύπησε στην αρχή και το τέλος (18′, 77′), με τον ΜακΜπέρνι να σκοράρει ενδιάμεσα (33′) και τους δυο τους να μην αφήνουν κανένα περιθώριο στους Μπλε να μπουν στο παιχνίδι. Με την τρίτη επιτυχία σε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, η Σέφιλντ μπορεί να ονειρεύεται, καθώς ανέβηκε 6η, στο +2 από τη Γουλβς (σ.σ.: με ματς λιγότερο). Οσο για την Τσέλσι, εάν η Λέστερ την Κυριακή και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικήσουν, την αφήνουν εκτός Champions League.

Σέφιλντ Γιουν. (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ιγκαν, Μπάσαμ (68′ Γιαγκέλκα), Ο’Κόνελ, Μπάλντοκ, Μπέργκε (63′ Λούντστραμ), Νόργκουντ, Οσμπορν, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (63′ Μουσέ), ΜακΓκόλντρικ

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Κρίστενσεν (45′ Ρούντιγκερ), Ζουμπά, Τζέιμς (76′ Χάντσον-Οντόι), Ζορζίνιο, Μάουντ (45′ Μίκελ Αλόνσο), Μπάρκλεϊ (78′ Λόφτους-Τσικ), Γουίλιαν, Πούλισικ (66′ Ζιρού), Αμπραχαμ.