28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ζλάταν vs. Κριστιάνο: Η κόντρα τους στην Ιταλία και οι «καυτές» ατάκες

Ζλάταν vs. Κριστιάνο: Η κόντρα τους στην Ιταλία και οι «καυτές» ατάκες

By on 8 Ιουλίου, 2020 0 573 Views

Ο Ζλάταν έχει το θάρρος όχι μονάχα να μιλάει, αλλά να επιβεβαιώνει τα λόγια του και εντός γηπέδου. Και σε αυτή την άτυπη κόντρα του με τον Κριστιάνο στην Ιταλία, προς το παρόν, βγαίνει νικητής!

Το «λιοντάρι» από τη Σουηδία έπειτα από τρομερές επιτυχίες στην καριέρα του, πήγε στην Αγγλία και τον θεώρησαν τελειωμένο εξ αρχής, για να τους διαψεύσει όλους και να γίνει αστέρας.

Υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό στο γόνατο, όλοι πίστεψαν πως η καριέρα του τελείωσε κι όμως επέστρεψε πιο σύντομα από πολλούς άλλους. Εξάλλου, όπως δηλώνει, «τα λιοντάρια θεραπεύονται πιο γρήγορα από τους κοινούς θνητούς».

Στο MLS όχι μόνο δεν πήγε για τουρισμό, αλλά έριξε όλη τη λάμψη του πάνω στο Λος Άντζελες και έκανε τρομερά πράγματα στους Γκάλαξι.

Τώρα, στην Ιταλία, βρήκε απέναντί του ένα άλλο, μεγάλο «εγώ». Τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είπε ότι ήταν πρόκληση να πάει στη Γιουβέντους! Μαλ@%$#! Αν ήθελε πρόκληση ας πήγαινε εκεί όταν η Γιουβέντους ήταν στη Serie B» είχε δηλώσει ο Ζλάταν για τον CR7 και η κόντρα τους έδειχνε να φουντώνει προτού καλά – καλά τα πουν στο γήπεδο και κονταροχτυπηθούν σε κάποιο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν.

Κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορονοϊού, ο Ζλάταν επέστρεψε στην πατρίδα του, έκανε προπονήσεις με την Χάμαρμπι στην οποία είναι συνιδιοκτήτης, πέρασε το χρόνο του ευχάριστα με αγαπημένα πρόσωπα και πολύ ψάρεμα κι όταν επέστρεψε, ήταν πλέον πανέτοιμος!

Ακόμα κι αν χρειάστηκε επιπλέον έναν μήνα λόγω του προβλήματος στη γάμπα, ο «Ίμπρα» επανήλθε και μπορεί να δηλώνει με περίσσιο θράσσος πως: «Αν ήμουν από την αρχή της σεζόν στη Μίλαν, η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα…».

Ο Κριστιάνο συνάντησε τον Ζλάταν στο γήπεδο μόλις δυο φορές τη φετινή σεζόν. Στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia στις 13 του Φλεβάρη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, αλλά και το βράδυ της Τρίτης, 7 Ιουλίου, στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Σαν Σίρο».

Λόγω του τραυματισμού του, ο Ιμπραΐμοβιτς είχε χάσει τον επαναληπτικό ημιτελικό, όπου με το 0-0 οι «μπιανκονέρι» πέρασαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στο ματς της Serie A κι ενώ το σύνολο του Σάρι είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-0, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, ο Ζλάταν… απάντησε.

Εύστοχο χτύπημα πέναλτι και… γελάκι προς τον CR7 γιατί τον άκουσε που φώναξε «Σεχ, τον ξέρεις…» προς τον Σέζνι μήπως και πιάσει την εκτέλεση, ενώ, είχε και ασίστ στον Κέσιε για το προσωρινό 2-2.

Οι «ροσονέρι» έφτασαν στην τεράστια ανατροπή για το τελικό 4-2 και αυτό έκανε τον Ζλάταν… νικητή στα μάτια του κόσμου, στην «σύγκρουσή» του με τον Ρονάλντο.

«Θα συναντηθούμε με τον Κριστιάνο γιατί θα πάω σε ομάδα που θα θέλει να κερδίζει. Ο κανονικός Ρονάλντο είναι ο Βραζιλιάνος. Δεν θα βρω τον κανονικό στην Ιταλία. Ο Κριστιάνο όντως έχει δουλέψει πολύ για πολλά χρόνια και το ταλέντο του είναι αφύσικο…» είχε πει πριν από καιρό το «λιοντάρι» όταν επέστρεψε στη Μίλαν, πετώντας από τότε τα «βέλη» του και καθιστώντας σαφές πως δεν θα επιτρέψει, ακόμα και στην ηλικία των 38 ετών, να μπει κάποιος πάνω από εκείνον.

Η μεγαλύτερη «μπηχτή» του Ιμπραΐμοβιτς, πάντως, προς τον Κριστιάνο, ήταν εκείνη του 2019, όταν τότε ο νυν σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε αρνηθεί να παραστεί στην εκδήλωση για το Ballon D’ Or, με τον Ζλάταν να λέει ανοιχτά: «Ο Κριστιάνο θα κουράστηκε να βλέπει τον Μέσι να του παίρνει συνέχεια τη Χρυσή Μπάλα και έτσι αποφάσισε να μην πάει στην εκδήλωση…».