29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μουρίνιο για Άρσεναλ: “Δεν έχουν και πολλά να πανηγυρίσουν τώρα”

Μουρίνιο για Άρσεναλ: “Δεν έχουν και πολλά να πανηγυρίσουν τώρα”

By on 6 Ιουλίου, 2020 0 404 Views

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άναψε τα αίματα μία εβδομάδα πριν την κόντρα της Τότεναμ με την Άρσεναλ με αφορμή ένα tweet των κανονιέρηδων. Διαβάστε το story.

ΗΤότεναμ είχε ένα δύσκολο βράδυ την περασμένη Πέμπτη (2/7) στο καθώς ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ σαν να μην έφτανε στους φίλους της η στενοχώρια για το αποτέλεσμα, ήρθε και η καζούρα από τη συμπολίτισσά της Άρσεναλ.

“Δεν είναι εύκολο να νικάς την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Μπράμαλ Λέιν. Εδώ μία υπενθύμιση για το πώς γίνεται”, ανέφερε ποστάρισμα που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της Άρσεναλ στο Facebook και το οποίο συνόδευε highlights από την πρόσφατη νίκη των κανονιέρηδων στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Φυσικά, μία τέτοια “πρόκληση” δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει την ασίστ και να απαντάει με ιδιαίτερο ύφος:

“Εάν ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας ή πάλευαν για την πρώτη τετράδα και ήταν σε καλή κατάσταση, δεν θα απολάμβαναν τα προβλήματα των άλλων.

Απολαμβάνεις τα προβλήματα των άλλων όταν αντιμετωπίζεις και εσύ προβλήματα. Δεν έχουν τώρα και πολλά πράγματα για να γιορτάσουν, οπότε θα πρέπει να αρπάζουν όποια ευκαιρία βρίσκουν.

Είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμάς στη βαθμολογία”, δήλωσε αρχικά ο “special one”, για να επιστρέψει κατόπιν το γάντι στην έτερη μεγάλη ομάδα του Βορείου Λονδίνου, λέγοντας τα εξής:

“Δεν θέλω να συνδέω το σύλλογο με τέτοια ποσταρίσματα ή τιτιβίσματα επειδή πιθανότατα το άτομο που το έκανε, ενήργησε μόνος του. Δεν νομίζω πως έκανε το ποστάρισμα ο Μικέλ Αρτέτα.

Πιθανότατα το έκανε κάποιος άνθρωπος που δουλεύει από το σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Κανένα πρόβλημα, στο σπίτι μας θα τους περιμένουμε άλλωστε σε λίγες ημέρες από τώρα.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου λέει τίποτα το να είμαστε πρωταθλητές του Βορείου Λονδίνου. Θα πρέπει να είσαι κάτι μεγαλύτερο και να έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες”.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ είναι στο +4 (με ένα ματς παραπάνω) σε σύγκριση με την Τότεναμ, με τα σπιρούνια να έχουν να παίξουν πρώτα με την Έβερτον (6/7, εντός) και Μπόρνμουθ (9/7, εκτός) πριν υποδεχτούν την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου την ερχόμενη Κυριακή στο “Tottenham Hotspur Stadium”.