24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στους ισχυρούς οριστικά η Ομόνοια στον Α΄προκριματικό(πιθανοί αντίπαλοι)

Στους ισχυρούς οριστικά η Ομόνοια στον Α΄προκριματικό(πιθανοί αντίπαλοι)

By on 3 Ιουλίου, 2020 0 5091 Views

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έχει οριστικοποιηθεί. Η Ομόνοια εξασφάλισε θέση στους ισχυρούς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την οριστική απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα Αρμενίας από την Αλασκέρτ.
Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν βάσιμες ελπίδες για να αποφύγουν τη διαδικασία του πρώτου προκριματικού, σε περίπτωση που και οι 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2019-20, εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης για την περίοδο 2020-21.
Η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο θα γίνει στις 9 Αυγούστου, ενώ μια μέρα αργότερα θα γίνει η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στον πρώτο προκριματικό είναι οι ακόλουθοι: Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Φλόρα (Εσθονία), Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία), Ρίγα (Λετονία), Κόνας Κέι (Ουαλία), Γιουρόπα (Γιβραλτάρ), Κλάκσβικ (Ν. Φαρόε), Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Κουπς (Φινλανδία), Σίλεκς (Βόρεια Μακεδονία), Φλοριάνα (Μάλτα) και η ομάδα που θα περάσει από τον προ-προκριματικό γύρο. Τις επόμενες μέρες θα προστεθούν σε αυτή τη λίστα ακόμη πέντε ομάδες, αφού αρκετά πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη.