26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ο Ράμος την οδήγησε πιο κοντά στον τίτλο .Ζορίστηκε η Ρεάλ αλλά ανέβηκε στο +4

Ο Ράμος την οδήγησε πιο κοντά στον τίτλο .Ζορίστηκε η Ρεάλ αλλά ανέβηκε στο +4

By on 3 Ιουλίου, 2020 0 361 Views

Η Ρεάλ ζορίστηκε υπερβολικά από την εξαιρετικά στημένη Χετάφε, αλλά ο αρχηγός ήταν εκεί. Ένατο γκολ του Σέρχιο Ράμος στη σεζόν με εύστοχο πέναλτι στο 79′ (1-0) και η Βασίλισσα στρογγυλοκάθεται στην κορυφή στο +4 από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ είχε άγχος και αυτό φάνηκε στην διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μία καλή Χετάφε η οποία πάλεψε με την σειρά της για τους βαθμούς ώστε να κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο του Champions League. 

Η «Βασίλισσα» πίεσε και είχε τις ευκαιρίες για το γκολ αλλά όσο έμενε το 0-0 το άγχος μεγάλωνε και η Χετάφε έδειχνε ικανή να κάνει την ζημιά. Έτσι φτάσαμε στο 78ο λεπτό, όταν ο Καρμπαχάλ βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων από την δεξιά πλευρά και ανατράπηκε. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 1-0, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του αγώνα. 

Η Ρεάλ έφτασε στους 74 βαθμούς, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή και στο +4 από την Μπαρτσελόνα. Η Χετάφε έμεινε στην 6η θέση και στους 52 βαθμούς, μένοντας πέντε πίσω από την 4η Σεβίλλη

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Βαράν (32’ Μιλιτάο), Ράμος, Καρβαχάλ, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (63’ Βαλβέρδε), Ίσκο (63’ Ασένσιο), Βινίσιους (63’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (90’ Μαριάνο)

Χετάφε (Χοσέ Μπορδαλάς): Σόρια, Ολιβέρα, Ετσέιτα, Ντακονάμ, Σουάρες (77’ Τζέισον), Κουκουρέγια (70’ Ντούρο), Αραμπάρι (84’ Φαζρ), Μακσίμοβιτς, Νιόμ, Τίμορ (84’ Άνχελ), Μάτα (77’ Μολίνα)