18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έχει συμφωνίες με παίκτες ο Απόλλωνας.Αργότερα οι ανακοινώσεις.(Στο ΓΣΠ τα ευρωπαϊκά)

Έχει συμφωνίες με παίκτες ο Απόλλωνας.Αργότερα οι ανακοινώσεις.(Στο ΓΣΠ τα ευρωπαϊκά)

By on 29 Ιουνίου, 2020 0 3522 Views

Δηλώσεις παραχώρησε ο  εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Έχει ξεκινήσει από σήμερα η διαδικασία των εργομετρικών και για τέσσερις ημέρες απ’ την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο η ομάδα θα είναι στο Κολόσσι και εν συνεχεία θα μεταβεί στις Πλάτρες».

Για τους στόχους: «Είναι αυτονόητοι οι στόχοι και είναι εκεί απ’ την πρώτη μέρα δημιουργίας του συλλόγου. Θέλουμε μια ομάδα να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση και συμμετέχει».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι με τους οποίους συμφωνήσαμε, άλλοι που είμαστε να συζητήσεις και κάποιοι άλλοι που θα προκύψουν».

Πότε θα έρθουν ανακοινώσεις: «Μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες που αγωνίζονται θα τους ανακοινώσουμε».

Για το μεταγραφικό παράθυρο: «Είναι σχετικό αν θα πρέπει να έχουμε τις 15 επιπλέον μέρες. Κάθε σοβαρή ομάδα μπορεί να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό απ’ την αρχή και δεν είναι οι 2 εβδομάδες ακόμη. Είναι μια κατάσταση που όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».

Για τον Νσούε: «Είναι κανονικά στο προσκλητήριο για τα εργομετρικά μαζί με τον Σελίμοβιτς».

Για τον Γιαννιώτα: «Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να αναφέρουμε τις λεπτομέρειες συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν έχουμε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ρομαντισμός, και τίποτα το δεδομένο. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του. Το λέω και δεν υπονοώ κάτι».

Για τον Χάμπο: «Θα είναι μαζί μας στις επόμενες μέρες και φέτος θεωρούμε πως θα είναι η χρονιά του».

Για τον Μαλεκκίδη και τον Ματίας: «Συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ για τον Ματίας, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία για τη χρήση του ΑΕΚ Αρένα στην Ευρώπη. Αντίθετα η ομάδα θα είναι στο ΓΣΠ. Για τον Μαλεκκίδη δεν υπάρχει συμφωνία».

Για τους νεαρούς: «Είναι πρώιμο το στάδιο για να πούμε για δανεικούς. Θα γίνει προετοιμασία και θα δούμε».