ΔΙΕΘΝΗ
Like

Κλοπ: «Μείνετε σπίτι, όταν μπορέσουμε θα τα βάψουμε όλα κόκκινα»!

29 Ιουνίου, 2020
249 Views
0 Comments
Κλοπ: «Μείνετε σπίτι, όταν μπορέσουμε θα τα βάψουμε όλα κόκκινα»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ με μια τρομερή ανοιχτή επιστολή προς τον κόσμο της Λίβερπουλ προσπάθησε να τους επιστήσει την προσοχή και να τους τονίσει την ανάγκη να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς στους δρόμους, ώστε να μην βοηθήσουν στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Γερμανός προπονητής κάθισε να γράψει μια μακροσκελή επιστολή, η οποία φιλοξενήθηκε στην Liverpool Echo της Δευτέρας και ήταν ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει αυτό που ήθελε προς αυτούς που ήθελε έπειτα από τις σκηνές που αντίκρισε όλος ο κόσμος με τους πανηγυρισμούς των οπαδών της Λίβερπουλ στους δρόμους για το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, στην ανοιχτή επιστολή, ο Κλοπ αναφέρει:

«Είναι η στιγμή μας, αλλά να το γιορτάσετε με ασφαλή και σωστό τρόπο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με πάθος και συναισθήματα, όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ν’ αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Το οφείλουμε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στους επαγγελματίες υγείας που έδωσαν πάρα πολλά και τους οποίους χειροκροτήσαμε.

Γιορτάστε, αλλά να το κάνετε ιδιωτικά, όπου δεν υπάρχει ρίσκο για την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να μην είμαστε όλοι μαζί. Όταν έρθει η σωστή στιγμή θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Θα απολαύσουμε τις στιγμές μας και θα βάψουμε κόκκινη την πόλη. Μέχρι τότε, όμως, παρακαλώ, μείνετε σπίτι όσο μπορείτε…».

Comments are closed.