20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ντεμπρετσένι: Ντου και προπηλακισμός στους παίκτες επειδή υποβιβάστηκαν

Ντεμπρετσένι: Ντου και προπηλακισμός στους παίκτες επειδή υποβιβάστηκαν

By on 28 Ιουνίου, 2020 0 417 Views
Article Image

Η Ντεμπρετσένι υπέστη διπλό διασυρμό στο χορτάρι καθώς μετά το 1-1 με την Πάκσι που έφερε τον υποβιβασμό της, οπαδοί της εισέβαλαν στο χορτάρι και προπηλάκισαν τους παίκτες για να βγάλουν τις φανέλες τους.

Χωρίς αμφιβολια, η 27η Ιουνίου 2020 θα περάσει στην ιστορία ως μία μαύρη ημερομηνία για την Ντεμπρετσένι, με το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές τους να περνούν ένα εφιαλτικό δίωρο.

Αιτία το αποτέλεσμα με την Πάκσι, καθώς η Ντεμπρετσένι χρειαζόταν μόνο νίκη στον τελικό παραμονής για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας όμως υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 που έφερε υποβιβασμό και έκρηξη.

Μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών της δεν ανέχτηκε το γεγονός πως ο σύλλογος πήρε το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία και δεν έψαξαν πολύ για να βρουν φταίχτες και να τους στοχοποιήσουν με άγριο τρόπο.

Inline Image

Στα μάτια τους, αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το ατιμωτικό αποτέλεσμα (την ισοπαλία που έφερε τον υποβιβασμό) ήταν οι ποδοσφαιριστές και έτσι μετά το τελευταίο σφύριγμα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις.

Προπηλάκισαν μάλιστα τους παίκτες της Ντεμπρετσένι και τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες τους, ως ένα είδος “τιμωρίας”, με την αστυνομία να επεμβαίνει τελικά μετά από λίγα λεπτά και να τους υποχρεώνει να επιστρέψουν μέσω άτακτης υποχώρησης στις θέσεις τους στις εξέδρες.

Σημειώνεται πως αρχηγός της Ντεμπρετσένι είναι ο 35χρονος πλέον Ντάνιελ Τόζερ, γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα την περασμένη δεκαετία όταν έπαιξε για δύο σεζόν (2006-08) με τη φανέλα της ΑΕΚ.