Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Έντγκαρ Σαλί ανακοινώσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

27 Ιουνίου, 2020
318 Views
0 Comments
Έντγκαρ Σαλί ανακοινώσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Την απόκτηση του Έντγκαρ Σαλί ανακοινώσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Καμερούν στις Ngaoundéré FC και Coton Sport FC de Garoua. Εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στη γαλλική Μονακό με την οποία πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 6 γκολ και σερβίροντας 4 ασίστ. Κατόπιν το 2014 δόθηκε διαδοχικά δανεικός στις Lens, Académica και St Gallen με τις οποίες έκανε συνολικά 62 εμφανίσεις, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ. Το 2016 πήρε μεταγραφή στη γερμανική Nürnberg με την οποία πραγματοποίησε 49 εμφανίσεις, σημειώνοντας 4 γκολ και έχοντας παράλληλα ισάριθμες ασίστ. Το 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό της ρουμανικής Sepsi Sfântu Gheorghe με την οποία είχε 12 συμμετοχές.
Ο Edgar Salli είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν, έχοντας πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές με 4 γκολ. Το 2014 μάλιστα συμμετείχε με το Καμερούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Από φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λευκωσίας!
Ευχόμαστε στον Edgar Salli κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του Ολυμπιακού μας με Υγεία και Δύναμη! Edgar Καλώς Όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!

Comments are closed.