24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΛΛΑΊΔΗΣ:Έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Θα γίνει υπέρβαση στα πλαίσια του μπάτζετ

ΠΟΥΛΛΑΊΔΗΣ:Έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Θα γίνει υπέρβαση στα πλαίσια του μπάτζετ

By on 25 Ιουνίου, 2020 0 7627 Views

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR», είναι ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο ισχυρός άνδρας των κυανολεύκων θα μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν την βαρωσιώτικη ομάδα.
Για τον ορισμό του ως επίτιμος πρόξενος στο Μπαχρέιν: «Μεγάλη τιμή για μένα, μιλήσαμε με τον ΠτΔ και τον ευχαρίστησα για αυτή την τιμή προς το πρόσωπό μου».
Για την κάθοδό του στην Κύπρο αν θα προχωρήσει τον προγραμματισμό: «Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται η ομάδα και πρωτίστως ο προπονητής, αυτός θα αποφασίσει τι θέλει και ποιον θέλει. Έχουμε κάνει τέσσερις προσθήκες. Δεν θα βιαστούμε για τις υπόλοιπες δύο θέσεις».
Για το αν θα γίνουν κι άλλες προσθήκες: «Έχουμε δώσει στον προπονητή τη δυνατότητα, αν χρειαστεί να πάμε για τρίτη μεταγραφή, τότε θα γίνει και τρίτη μεταγραφή».
Για το αν θα γίνουν υπερβάσεις για τις δύο θέσεις που απομένουν: «Αυτές οι δύο θέσεις είναι θέσεις κλειδιά. Σίγουρα θα γίνει υπέρβαση. Υπέρβαση όμως σημαίνει πως δουλεύουμε σε ένα προκαθορισμένο προϋπολογισμό. Δεν μπορούμε να φέρουμε ένα παίκτη που να πληρώνουμε 500.000 ευρώ. Δεν μπορεί να γίνει μία μεταγραφή στην Ανόρθωση, αυτή τη στιγμή».
Για το αν θα διαθέσει περισσότερα η Ανόρθωση από όσα έδωσε για τον Ανανίτζε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα διαθέσουμε περισσότερα από τον Ανανίτζε. Θα φέρουμε πιο ποιοτικούς παίκτες. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται η επιτροπή προγραμματισμού».
Για το μπάτζετ της νέας περιόδου: «Θα κινηθούμε περίπου στα πλαίσια τα περσινά. Πέρσι έγινε μία πολύ καλή δουλειά και ο στόχος είναι να έχουμε μία ανάλογη σεζόν».
Για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο για κανέναν ποδοσφαιριστή μας. Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να σας αποκαλύψω».
Για τον Ράγιος: «Η Ανόρθωση έχει πάρει τα μέτρα της, είχε κάνει κάποιες κινήσεις και η μπάλα είναι στα πόδια του Ράγιος. Δεν αλλάζει τίποτε για εμάς. Ήδη η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει να βρει άλλους παίκτες και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται».
Για το ότι έχει να διαχειριστεί τα οικονομικά προβλήματα και στην δεύτερή του θητεία: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Είχαμε και πολύ χειρότερα όμως ανάλογα και με το ύψος του χρέους. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα υπήρξε μία κακοδιαχείριση. Πληρώνουμε την νύμφη εμείς. Πρέπει να κρατάς ένα ισοζύγιο. Πρέπει να ξοδεύεις όσα πρέπει για να είσαι ανταγωνιστικός. Δεν πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα. Θα ανακοινώσουμε τα νούμερα στην Γ.Σ. και θα τα παραθέσουμε στους μετόχους μας. Ο εκτελεστικός πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς και οι συνεργάτες του δουλεύουν νυχθημερόν. Προσπαθούμε να ελκύσουμε επενδυτές. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους. Πάντα η Ανόρθωση βρίσκει τον τρόπο να επιβιώνει».
Για τον στόχο της εισόδου στους ομίλους: «Είναι εφικτός στόχος εφόσον ο προπονητής και όλοι μας, δουλέψουμε σωστά. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Θέλει και τύχη και το ξέρουμε».
Για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Στην προηγούμενή μου θητεία, είχαμε κάνει αίτηση για αναβάθμιση του γηπέδου σε κατηγορία 4. Κάναμε βελτιωτικά έργα προς αυτή τη κατεύθυνση. Τον Ιανουάριο του 2019, ήρθε μία ομάδα για να εξετάσει το γήπεδο και δυστυχώς δεν τους άρεσαν. Μας έστειλαν ένα κατάλογο, κυρίως όσο αφορά τον χλοοτάπητα και τον φωτισμό. Αυτά τα έργα έχουν γίνει τώρα. Τους καλέσαμε να έρθουν και μας είπαν λόγω της κατάστασης δεν μπορούν να έρθουν. Τους στείλαμε και φωτογραφίες και μας είπαν ότι είναι εντάξει. Απομένει η τυπική έγκριση ότι θα είμαστε κατηγορία 3. Ο στόχος μας είναι να γίνει το γήπεδο κατηγορίας 4. Θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά όχι πίσω. Με πλήγωσε αυτή η εξέλιξη. Ήταν ένα πισωγύρισμα αυτή η επιστολή της UEFA».

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης μίλησε και για την απόφαση της ΚΟΠ να διακοπεί το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Έχουμε αδικηθεί. Διακόπηκε το πρωτάθλημα χωρίς λόγο και αποφασίστηκε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια. Εμείς προτείναμε το αυτονόητο. Κατ’ αρχάς, βλέπετε ότι δικαιωθήκαμε. Βλέπουμε τα πρωταθλήματα της Ευρώπης εκτός από το δικό μας. Τι ζητήσαμε από την Ομόνοια; Και δεν λέω ότι υπάρχει αντιπαλότητα. Σε κάθε πρόβλημα πρέπει να υπάρχει σωστή λύση. Είπαμε να παίξουμε έναν αγώνα μπαράζ για να αποφασιστεί ποιος θα πάει σε Τσάμπιονς Λιγκ και ποιος στο Γιουρόπα Λιγκ. Το υποβάλαμε επίσημα και όλες οι θέσεις μας είναι καταθετημένες γραπτώς. Δεν πήραμε καμία απάντηση από την ΚΟΠ, γι’ αυτό ψάχνουμε απαντήσεις».

“Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έλεγε ότι θέλει να αρχίσει το πρωτάθλημα. Ο ΠτΔ είπε παίξετε μπάλα. Εγώ θα έβαζα τους ειδικούς σε ένα δωμάτιο και θα τους έλεγα βρείτε τη λύση. Γιατί τόσες χώρες βρίσκουν την λύση και εμείς όχι; Μείναμε εκτεθειμένοι, το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά με τέτοιες κινήσεις. Είναι πολύ λυπηρό, εξωφρενικό. Θα το γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα”.