19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο – Νικς: Η Νέα Υόρκη θέλει Κιντ για να… δελεάσει τον Γιάννη!

By on 23 Ιουνίου, 2020 0 1631 Views

Οι Νικς θα περάσουν από συνέντευξη τον Τζέισον Κιντ, έχοντας στο μυαλό τους την απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η σχέση του Greek Freak με τον πρώην προπονητή του στους Μπακς, Τζέισον Κιντ είναι εξαιρετική.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τηλεφωνήσει στον Κιντ πριν αυτός απολυθεί από τα… ελάφια τον Γενάρη του 2018 και προσφέρθηκε να τον… βοηθήσει να μείνει στον πάγκο της ομάδας!

«Κόουτς αυτό δεν είναι σωστό αυτό που πρόκειται να γίνει. Τι μπορώ να κάνω; Θα τηλεφωνήσω στους ιδιοκτήτες, θα τηλεφωνήσω στον ατζέντη μου!», φέρεται να είχε πει ο Έλληνας σταρ στον πρώην head coach του Μιλγουόκι.

Ramona Shelburne@ramonashelburne

Kidd says Antetokounmpo replied, “‘What can I do? I’ll call the owners, I’ll call my agent.”

Kidd said he told him, “There’s nothing you can do. All you can do is tell the truth. That’s it.”

Οι Νικς ψάχνουν προπονητή και θα περάσουν από συνέντευξη τον Κιντ, κάτι που έχει κάνει πολλά δημοσιεύματα των ΗΠΑ να τους συνδέουν με τον Αντετοκούνμπο. Κείμενα αναφέρουν πως η Νέα Υόρκη θέλει τον Κιντ με σκοπό να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να φέρουν στο Μεγάλο Μήλο τον MVP του ΝΒΑ.

Οι Μπακς θα προτιμήσουν να τον κάνουν trade από το να τον  χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2021, αν ο Γιάννης αρνηθεί την max επέκταση που δικαιούται σε λίγο καιρό από τώρα. Οι Νικς προσδοκούν μέσω του Κιντ να παίξουν με πολύ δυνατό… χαρτί την προσπάθεια προσέλκυσης του Έλληνα ηγέτη, τον οποίο γλυκοκοιτάζουν από τώρα πολλές ομάδες και κάνουν όνειρα.

Μην ξεχνάτε πως ο Κιντ είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του Αντετοκούνμπο, αφού του έδωσε την ευκαιρία να παίζει αρκετή ώρα στη θέση «1» για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ταχύτητα του και την ευκολία με την οποία διασχίζει το γήπεδο, ενώ τον βοήθησε να… διαβάζει ακόμα καλύτερα το παιχνίδι, αφού όλο και περισσότερες επιθέσεις περνούσαν από τα χέρια του.

Με τον Κιντ, ο Γιάννης… εκτοξεύτηκε!

SNY@SNYtv

Jason Kidd’s connection with Giannis Antetokounmpo could play a big role in his case for the Knicks’ head coach position. https://on.sny.tv/fyWCAo2 

Προβολή εικόνας στο Twitter