ΔΙΕΘΝΗ
Like

Αναστάτωση στην Άρσεναλ για τον τραυματισμό του Λένο

20 Ιουνίου, 2020
373 Views
0 Comments
Αναστάτωση στην Άρσεναλ για τον τραυματισμό του Λένο

Φόβοι για μεγάλη ζημιά υπάρχουν στην Άρσεναλ αναφορικά με τον Μπερντ Λένο, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι και αποχώρησε σφαδάζοντας με φορείο από το γήπεδο.

Αναστάτωση επικρατεί στην Άρσεναλ μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Μπερντ Λένο, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά από το ματς κόντρα στην Μπράιτον.

Περίπου στο 36′, οι… εκκωφαντικές κραυγές του Γερμανού κίπερ στο άδειο «Άμεξ Στέιντιουμ» φανέρωσαν αμέσως πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και κινητοποιήθηκε με τη μία το ιατρικό επιτελείο των Κανονιέρηδων.

Όλα συνέβησαν μετά από άσχημη προσγείωση στο χορτάρι, με τον Λένο να πιάνει αμέσως το γόνατό του και ο φόβος για ρήξη χιαστού και απουσία πολλών μηνών από τη δράση είναι μεγάλος στις τάξεις των Λονδρέζων.

Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο με φορείο και νάρθηκα, μάλιστα, ο Λένο φάνηκε να τα βάζει με τον Νιλ Μοπέ, το αχρείαστο μαρκάρισμα του οποίου προκάλεσε την άτσαλη πτώση του Γερμανού.

Sam Marley@SamMarleyxxx

“He had the right to go for it” yeah mate why not just jump into the goalkeeper after seeing him catch the ball…#AFC #Leno1.4335:43 μ.μ.

ThePremierPod@ThePremierPod

Bernd Leno is not happy with Neal Maupay #arsenal6305:43 μ.μ. –

Comments are closed.