25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Θελω να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Θελω να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα

By on 17 Ιουνίου, 2020 0 4953 Views

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστης, Νικόλας Εγγλέζου ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Δόξα μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM με αφορμή το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κατωκοπιάς.
Αναλυτικά:
«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά, από την πρώτη στιγμή που έμεινα ελεύθερος μου έδειξαν ενδιαφέρον, είχα καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο, μου έδειξε πόσο με θέλουν στην ομάδα κι αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου».
Η αποχώρηση σου από την Ανόρθωση;
«
Στην Ανόρθωση μόνο φίλους έκανα, συμφώνησαν και οι δύο πλευρές αφού δεν είχα τις ευκαιρίες στην ομάδα, ήταν θετικοί, έχω πολύ καλές σχέσεις αποχωρώ ως φίλος».
Με την Δόξα, η νέα σεζόν;
«Όταν ένας πρόεδρος σου τηλεφωνεί καθημερινά κι ένας προπονητής να δείχνει ότι σε θέλει στο ρόστερ, κατάλαβα ότι αυτή ηταν η ομάδα που θέλω ν’ αγωνίζομαι και να αποδείξω αξίζω, με έπεισαν στην Δόξα».
Για την δική σου προσπάθεια;
«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας, λόγω της εγχείρησης, δεν θα είμαι 100% στην αρχη της προετοιμασίας, αλλά θα είμαι στην συνέχεια, θα επιδιωξω να βοηθήσω την ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο. Θελω να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και να έχουμε την υγεά μας».