ΔΙΕΘΝΗ
Like

Ντίνεϊ: «Σε κάθε ομάδα υπάρχει ένας gay ή bisexual»!

15 Ιουνίου, 2020
233 Views
0 Comments
Ντίνεϊ: «Σε κάθε ομάδα υπάρχει ένας gay ή bisexual»!

Δήλωση για το θέμα της σεξουαλικής προτίμησης των ποδοσφαιριστών του κορυφαίου επιπέδου και το θέμα της ανησυχίας τους για πιθανή αποκάλυψη έκανε ο Τρόι Ντίνεϊ της Γουότφορντ…

Ο Άγγλος επιθετικός των «hornets» προκάλεσε μείζον ζήτημα το προηγούμενο διάστημα με την άρνησή του να επιστρέψει στις προπονήσεις λέγοντας πως: «θα μου κόψουν τον μισθό; Ας το κάνουν, έχω ζήσει και απένταρος…», όταν ακόμα φοβόταν αρκετά για την πανδημία.

Έχοντας επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενόψει της επανέναρξης της Premier League και γενικότερα όντας ένας άνθρωπος που δεν κάνει πίσω σε ό,τι σκέφτεται και θέλει να πει, ο Ντίνεϊ αυτή τη φορά δήλωσε στο podcast, Grounded του BBC με τον Louis Theroux:

«Σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ένα gay ή ένας bisexual σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν! 100%! Θεωρώ ότι εκείνοι σίγουρα ανησυχούν για το ενδεχόμενο να βγουν μπροστά και να γίνουν οι πρώτοι που θα το δηλώσουν. Μόλις το κάνει ο πρώτος, θα έρθει μεγάλο κύμα. Μόλις βγει ο ένας, θα έρθουν άλλοι 100. Απλά δεν θέλουν να είναι εκείνοι οι πρώτοι…».

Comments are closed.