27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενοχλημένος ο Απόλλωνας από την Ομόνοια για Παπουλή

Ενοχλημένος ο Απόλλωνας από την Ομόνοια για Παπουλή

By on 10 Ιουνίου, 2020 0 7069 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για την ενόχληση της διοίκησης σε σχέση με την περίπτωση Παπουλή και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας: «Χθες επικοινώνησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας με τον κ. Κίρζη για να εκφράσει πρόθεση συζήτησης με τον Φώτη Παπουλή. Φαίνεται ότι δεν θα μείνει σε ισχύ η συμφωνία των προέδρων ότι δεν θα γίνει κίνηση για ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας, είτε μείνει ελεύθερος, είτε όχι. Είναι μια απόφαση της Ομόνοιας και θα δούμε αναλόγως το πως θα διαχειριστούμε την όλη κατάσταση».
Για το ότι ο Παπουλής είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή: «Η συμφωνία έλεγε για όλους τους ποδοσφαιριστές, είτε μείνουν ελεύθεροι είτε όχι».
Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ο κ. Κίρζης μετά από αυτή την εξέλιξη; «Ναι. 100%. Υπάρχει εντονότατος προβληματισμός και απογοήτευση».
Δεν θα τηρηθεί πλέον καμία συμφωνία; «Από τη στιγμή που κάποιος το έχει σπάσει, θα δούμε πως θα προχωρήσουμε χωρίς κανένα ενδοιασμό. Πλέον θα λειτουργούμε χωρίς κανένα ενδοιασμό».
Με τον Παπουλή έχετε μιλήσει; «Είναι καθαρά θέμα ομάδων. Υπάρχει μια συμφωνία που από πολλούς τηρήθηκε. Υπήρχαν ομάδες που αρνήθηκαν προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών. Έτσι είναι η ζωή, όμως είναι καλό να γνωρίζουμε πως θα κινούμαστε από δω και πέρα. Χωρίς κανένα σεβασμό και αίσθημα ευθύνης προς τους υπόλοιπους».
Για τον Νσούε: «Αποδέχτηκε την πρόταση για μείωση στο συμβόλαιο του, 7.5%, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, όμως η πρόθεση που εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες για αποχώρηση από την ομάδα και η άμεση επαναφορά στην πρόθεση για παραμονή του, είναι κάτι που μας προβληματίζει. Υπάρχει εντονότατος προβληματισμός. Μέχρι εκεί, όμως».
Για τον Μπένσοπ: «Αναμένουμε την απάντηση του μέχρι το τέλος της βδομάδας. Είναι διαφορετική περίπτωση, όπως και ο Σακέτι, δεν εξέφρασε πρόθεση αποχώρησης από την ομάδα».
Για την ενίσχυση: «Έχουμε προχωρήσει σε αρκετά κεφάλαια. Θα είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη».
Για την πρωτότυπη ιδέα με τα διαρκείας: «Το σκεπτικό διαφέρει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με το πακέτο που προσφέρουμε, αυτοσκοπός δεν είναι τα έσοδα αλλά η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Θέλαμε να δώσουμε τη νέα εμφάνιση στον κόσμο για να είναι στα χρώματα της ομάδας η κερκίδα. Σχεδόν πέφτει ένα ευρώ το παιχνίδι».
Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο; «Δεν έχει αρχίσει η διάθεση. Θέλουμε να τον φέρουμε στο γήπεδο, έχοντας απαιτητικές βλέψεις».
Για τον Ανδρέα Φιλιώτη: Δεν έχουμε αποκτήσει κανένα ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής».
Για τον Γιώργο Μανούσο: «Δεν θα μπω ποτέ σε διαδικασία ονοματολογίας. Κάποιοι από τους στόχους μας έχουν εντοπιστεί είναι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία μεταγραφή αυτή τη στιγμή».
Για τη νέα χρονιά: «Κάποιοι δεν συγκαταλέγουν τον Απόλλωνα στα φαβορί. Θα είμαστε εξαιρετικά δυνατοί. Το ξεκαθαρίζω ότι θα είναι πολύ δυνατός ο Απόλλωνας με τους παίκτες που θα φέρει και αυτούς που έχει στο ρόστερ του».
Για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αν έχουν κάποια ενημέρωση: «Ακόμη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα πορευτούμε».