Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Πήρε πιστοποίηση ασφαλείας κατά του Covid-19

10 Ιουνίου, 2020
6829 Views
0 Comments
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Πήρε πιστοποίηση ασφαλείας κατά του Covid-19

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση αναφέρει:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, για ακόμα μια φορά, πρωτοπορεί στα κυπριακά αθλητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα, εξασφαλίζοντας το διακεκριμένο πιστοποιητικό S&W Προστασίας και Ασφάλειας της Υγείας κατά του Κορωνοϊού Covid – 19, αλλά και του συνόλου των μεταδιδόμενων νοσημάτων, από την Swiss Approval, έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης διεθνώς.
Για το σκοπό αυτό η Ανόρθωσις Αμμοχώστου συνεργάστηκε με την Cyprus Business Certification (cbc.com.cy), αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Κύπρο της SWISS APPROVAL. Μετά από την κατάλληλη προετοιμασία συμμόρφωσης και την επιθεώρηση, πιστοποιήθηκαν -με το πρότυπο S&W- τα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Αντώνης Παπαδόπουλος.
Ο στόχος της Ανόρθωσης είναι πάντα η κορυφή. Έτσι λοιπόν και στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, η πιστοποίηση ασφαλείας κατά του Covid-19 εκφράζει την κορυφαία προσήλωση στην προστασία του προσωπικού και των συνεργατών μας. Στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα ευρύτερης κοινωνικής ευθύνης.

Comments are closed.