16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Πηγαίνει στην προπόνηση 4 ώρες νωρίτερα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πηγαίνει στην προπόνηση 4 ώρες νωρίτερα!

By on 3 Ιουνίου, 2020 0 444 Views

Δούλευε στην καραντίνα, γυμναζόταν κάθε μέρα, το σώμα του δεν έχει χάσει ούτε… γραμμάρια μυϊκής δύναμης και τώρα που προετοιμάζεται για την επανέναρξη της Serie A, ο Κριστιάνο το … τερματίζει!

Ο Πορτογάλος είναι workaholic. Ή καλύτερα, είναι αποφασισμένος όσο το επιτρέπει το κορμί του και έχει τη δύναμη να το κάνει, να προπονείται και να γυμνάζεται σαν να μην υπάρχει αύριο! Μόνο έτσι θα καταφέρει να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο και σε κορυφές επιδόσεων όσο παραμένει στα γήπεδα, άσχετα αν προχωράει η ηλικία του.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην πατρίδα του, τη Μαδέιρα, γυμναζόταν με την σύντροφό του, Χεορχίνα. Όταν επέστρεψε στο Τορίνο, όλοι έπαθαν πλάκα με την κατάστασή του και μάλιστα ο ιταλικός Τύπος ανέφερε τις προηγούμενες μέρες πως ο CR7 είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν από την πανδημία!

Τώρα, έρχεται η ισπανική AS να τονίσει κάτι που φαντάζει εξωπραγματικό, αλλά όταν η αναφορά γίνεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι πέρα ως πέρα πειστική.

«Πηγαίνει στις προπονήσεις 4 ώρες νωρίτερα για να προετοιμαστεί» τονίζεται και μάλιστα, παρά τις ασκήσεις και την κόπωσή του, όταν αρχίζει η προπόνηση παραμένει εξαιρετικός, δίχως ίχνος ταλαιπωρίας!