19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Εμείς τηρούμε τα συμβόλαια…Πρώτη φορά θα είναι πάρα πολύ νωρίς συμπληρωμένο το ρόστερ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Εμείς τηρούμε τα συμβόλαια…Πρώτη φορά θα είναι πάρα πολύ νωρίς συμπληρωμένο το ρόστερ

By on 1 Ιουνίου, 2020 0 15747 Views

O εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδαν αλλά και το θέμα των υφιστάμενων συμβολαίων και τις μειώσεις κάνοντας αναφορά στις περιπτώσεις Σακέττι και Νσούε. Οι δηλώσεις του στο “Sports 1” :

Για Ενσούε και Μπένσοπ: Ο κόσμος να περιμένει τις τελικές ετυμηγορίες των δυο περιπτώσεων. Δεν υπάρχει άγχος. Πρώτη φορά που θα είναι πάρα πολύ νωρίς συμπληρωμένο το ρόστερ μετά από 9 χρόνια.

Για το αν έχουν συμφωνήσει οι Ντιγκινί και Νταπό: Περιμένετε καλύτερα τις ανακοινώσεις. Δεν θα μπω σε μια διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στον προγραμματισμό. Έγινε μια προεργασία κατά τη διάρκεια της διακοπής. Οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό έτρεξαν… νωρίς, καθώς είχαν συγκεκριμένους στόχους. Κάποιοι είναι πάρα πολύ κοντά.

Για το αν ενδιαφέρει ο Λάρσον: Ο Λάρσον παίζει στον Άρη. Ο Απόλλωνας ψάχνει για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Όσοι πληρούν τα κριτήρια, μας ενδιαφέρουν. Όσοι είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά οι οικονομικές τους απολαβές δεν μπορούν να καλυφθούν από την εταιρεία Απόλλων δεν υπάρχει ενδιαφέρον προς αυτούς.

Για τους Αγκίρε και Σακέτι: Ο Αγκίρε μένει στην ομάδα. Για τον Σακέτι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Για τον Σελίμοβιτς: Διατηρεί συμβόλαιο και είναι στα πλάνα μας. Αν ο ίδιος φέρει πρόταση, θα αξιολογηθεί.

Για την περίπτωση Ενσούε: Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Εμείς τηρούμε τα συμβόλαια, ακολουθούμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.

Αν επιμένει ο Ενσούε και θέλει να συνεχίσει με τις ίδιες απολαβές; Θα το αξιολογήσουμε διαφορετικά. Δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους μας για διακοπή συμβολαίου.Δεν μας αγχώνει το ποσό. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι με υψηλά συμβόλαια στον Απόλλωνα και έχουν συναινέσει. Είναι μικρά τα ποσά της αποκοπής