29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Με επιστολή ο Αλαφούζος ζητά από το Δώνη να φύγει φιλικά…

Με επιστολή ο Αλαφούζος ζητά από το Δώνη να φύγει φιλικά…

By on 30 Μαΐου, 2020 0 444 Views

Ο Γιάννης Αλαφούζος έσταξε μέλι στην επιστολή του προς τον Γιώργο Δώνη αλλά του ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους! Το βράδυ της Πέμπτης στην πόρτα του Έλληνα προπονητή πήγε το χαρτί, σχεδόν απίθανη η συναίνεση του Έλληνα τεχνικού στο αίτημα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη πως θέλει να τελειώσει η συνεργασία τους στο φινάλε της σεζόν και σίγουρα ο τρόπος που διάλεξε ήταν ιδιαίτερος! Και δεν μιλάμε για μια ηλεκτρονική επιστολή, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά για χαρτί, το οποίο πήγε το βράδυ της Πέμπτης άνθρωπος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στην πόρτα του σπιτιού του Έλληνα προπονητή! Όπως ήταν λογικό, ο Δώνης έμεινε με ανοιχτό το στόμα και η ίδια αντίδραση ακολούθησε μόλις διάβασε το περιοχόμενο της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλαφούζος έσταξε μέλι για την δουλειά που έχει κάνει δύο χρόνια ο Δώνης στον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας εξήρε τον Έλληνα τεχνικό και λίγες αράδες παρακάτω του ζήτησε να χωρίσουν φιλικά μετά τα πλέι-οφ! Τι σημαίνει αυτό; Να μην αξιώσει ο Δώνης τις 450.000 που προβλέπεται ως ρήτρα στην σύμβασή του, σε περίπτωση που η ΠΑΕ θέλει να διακόψει την συνεργασία τους. Πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί αυτό; Καμία. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο Δώνης δεν πρόκειται να κάνει πίσω και είναι δεδομένο το σκληρό πόκερ που θα ακολουθήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς εκτός από την ρήτρα, υπάρχουν και οφειλές αρκετών μηνών προς τον 50χρονο κόουτς και το επιτελείο του. Αυτή την στιγμή φαντάζει δεδομένη η παρουσία του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ.