23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βενγκέρ: «Χάρηκα για την ήττα της Λίβερπουλ, ούτε ως φίλαθλος δεν θα γύριζα στο Emirates»

Βενγκέρ: «Χάρηκα για την ήττα της Λίβερπουλ, ούτε ως φίλαθλος δεν θα γύριζα στο Emirates»

By on 24 Μαΐου, 2020 0 456 Views

Ικανοποιημένος από το σπάσιμο του αήττητου της Λίβερπουλ δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ και απολαμβάνει την αποκλειστικότητα του τίτλου «Invincibles» στην Άρσεναλ, για την οποία ωστόσο δεν θα επέστρεφε ούτε ως οπαδός στην εξέδρα!

Μπορεί το «αντίο» του να ήρθε  με άδοξο σχετικά τρόπο μετά από 22 χρόνια στο βόρειο Λονδίνο και τον πάγκο της Άρσεναλ, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ παραμένει εσαεί ο αρχιτέκτονας των «Invincibles» της Premier League. Κι αυτός ο τίτλος ανήκει κατ’ αποκλειστικότητα στους Κανονιέρηδες της περιόδου 2003-04, όσο κοντά κι αν έφτασε η Λίβερπουλ να τον ισοφαρίσει φέτος.

Ο Αλσατός εμβληματικός μάνατζερ παραχώρησε συνέντευξη στο beIN Sports και κλήθηκε να μοιραστεί τα συναισθήματά του όταν η Γουότφορντ «έπνιγε» τους Reds με 3-0 τον Μάρτιο, διατηρώντας το status της πρώην ομάδας του αναλλοίωτο για μια ακόμη σεζόν:

«Ναι, ήταν μια μορφή ικανοποίησης να βλέπω την Λίβερπουλ να χάνει. Πάντα μας αρέσει να είμαστε οι μοναδικοί που πετύχαμε κάτι. Μπορούν πραγματικά να πάρουν το φετινό πρωτάθλημα. Αλλά αυτό έδειξε ότι είναι δύσκολο να επαναλάβει κάποιος αυτό το κατόρθωμα. Σε κάθε περίπτωση, εκείνη τη μέρα είχα πολλά μηνύματα από οπαδούς της Άρσεναλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 70χρονος πολύπειρος coach, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε και για το μέλλον του στους πάγκους και για το αν θα επέστρεφε στο Emirates, έστω κι ως απλός θεατής, με την απάντηση του να είναι απόλυτα ξεκάθαρη:

«Αν θα επέστρεφα στο ‘’Emirates’’; Το έλεγα πάντα στον εαυτό μου ότι θα φύγω από την Άρσεναλ ολοκληρωτικά. Αυτή είναι η απόφαση που πήρα».