ΔΙΕΘΝΗ
Like

Στην Γαλλία αρχίζουν 22 Αυγούστου τη νέα σεζόν

Μάιος 23, 2020
63 Views
0 Comments
Στην Γαλλία αρχίζουν 22 Αυγούστου τη νέα σεζόν

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Γαλλίας, η νέα σεζόν της Ligue 1 αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη κατηγορία θα ξεκινήσει μια μέρα αργότερα.

Η κυβέρνηση της χώρας, διέκοψε στα τέλη Απριλίου το πρωτάθλημα, απονέμοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τίτλο και υποβιβάζοντας την Αμιέν και την Τουλούζ, αντί να ακυρώσουν την κατάταξη. 

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Ligue 1 και όσο η Ligue 2 μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν σύντομα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Μετά από συζητήσεις με ραδιοτηλεοπτικές εταιρείες, η ημερομηνία ορίστηκε στις 22 Αυγούστου για να ξεκινήσει η Ligue 1 τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Γαλλίας ανακοίνωσε: «Μετά από διαβουλεύσεις με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς Médiapro, Canal + και beIN Sports, οι ημερομηνίες έναρξης της σεζόν μπορούν να οριστούν στις 22 Αυγούστου για τη Ligue 1 και στις 23 Αυγούστου για τη Ligue 2».

B/R Football@brfootball

🇫🇷

BREAKING: Ligue 1’s 2020/21 season will start on August 22, reports @RMCsport

Προβολή εικόνας στο Twitter

Comments are closed.