25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σας περιμένουμε ξανά στα πρακτορεία της Bet On Alfa από τις 23 Μαΐου

Σας περιμένουμε ξανά στα πρακτορεία της Bet On Alfa από τις 23 Μαΐου

By on 22 Μαΐου, 2020 0 422 Views

Σε ρυθμούς κανονικότητας εισέρχεται πλέον η Κύπρος, με την άρση σε μεγάλο βαθμό των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί από τον Μάρτιο, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Τα θετικά αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν από την  επιδημιολογική ομάδα, επιτρέπουν πλέον σε πολλές επιχειρήσεις να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους, με τους απαραίτητους περιορισμούς με στόχο την προστασία της υγείας.

Ανάμεσα τους και η επαναλειτουργία των πρακτορείων στοιχημάτων από το Σάββατο 23 Μαΐου, με την Bet On Alfa να είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη να υποδεχτεί στα πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια τους πελάτες της.

Βάζοντας σαν προτεραιότητα την ασφάλεια του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών μας, θα φροντίσουμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς με τα κυβερνητικά διατάγματα για να διασφαλίσουμε πως τα καταστήματα μας θα ανοίξουν, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που θα τεθούν από το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όσον αφορά τις προσπαθείς που καταβάλλονται για επανεκκίνηση και άλλων πρωταθλημάτων πέραν της Bundesliga που άρχισε την προηγούμενη βδομάδα.. Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και στηθεί η μπάλα στη σέντρα και σε άλλα πρωταθλήματα θα σας προσφέρουμε ξανά ψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για οποιαδήποτε στοιχηματική δραστηριότητα προκύψει.

Η Bet On Alfa πρωτοπόρος στις εξελίξεις θα είναι ξανά κοντά σας με όλη τη δράση, στηριζόμενη όπως πάντα στο αξιόπιστο προφίλ που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις ενέργειες της και στην ειλικρινή και σωστή σχέση που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες της.

Πέραν από τα πρακτορεία που ανοίγουν ξανά το Σάββατο 23 Μαΐου, μπορείτε να συνεχίσετε να εξυπηρετείστε και online στο www.betonalfa.com.cy μέσα από τις πολλές επιλογές που προσφέρονται για οποιαδήποτε αγωνιστική δράση είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa