28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aρχές Ιουνίου οι Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ αν χαλαρώσουν τα μέτρα

Aρχές Ιουνίου οι Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ αν χαλαρώσουν τα μέτρα

By on 21 Μαΐου, 2020 0 1190 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τις προπονήσεις των ακαδημιών.
Η ανακοίνωση: Με αφορμή το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας που αφορά σε επανέναρξη των προπονήσεων με συγκεκριμένους περιορισμούς, η ακαδημία ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα ακόλουθα:
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και προνοούν την έναρξη  προπονήσεων με μέγιστο αριθμό 10 ατόμων, απόσταση μεταξύ αθλητών στα 2 μέτρα, απαγόρευση αγώνα ποδοσφαίρου και προπόνηση χωρίς καμία σωματική επαφή καθιστούν αδύνατη την άμεση επανεκκίνηση των προπονήσεων για μικρά παιδιά.
Πρόθεση και επιθυμία της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ είναι  η σταδιακή επανέναρξη προπονήσεων εντός Ιουνίου. Αυτό θα αφορά σε συγκεκριμένες ηλικίες των τμημάτων Grassroots. Αυτό όμως θα ισχύσει ΜΟΝΟ υπό την προϋπόθεση απόφασης του Υπουργείου Υγείας για περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων έτσι ώστε να καθίσταται  η προπόνηση ποδοσφαίρου εφικτή και ρεαλιστική.
Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς των παιδιών μας πως το διάστημα αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ενδεχόμενο επιστροφής στις προπονήσεις και για την υποδοχή των αθλητών  μας στις εγκαταστάσεις που προπονούνται.  Θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και υγεία των παιδιών και του προσωπικού της ακαδημίας μας. Νοείται πως το πρόγραμμα προπονήσεων θα προσαρμοστεί ανάλογα για να αποφευχθεί μαζική παρουσία ατόμων στους χώρους προπονήσεων μας.
Νεότερη ενημέρωση θα δοθεί απευθείας στους γονείς και ποδοσφαιριστές των ομάδων της ακαδημίας που επηρεάζονται.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ U14 – U19
Όσον αφορά στις αγωνιστικές ομάδες της ακαδημίας και τις ηλικιακές κατηγορίες από U14 μέχρι U19, ενημερώνουμε πως οι ομαδικές προπονήσεις για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 τερματίζονται και επίσημα. Οι ποδοσφαιριστές αυτών των ηλικιών, θα ενημερωθούν εντός των ημερών απευθείας από τους προπονητές τους για τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Σημαντικός λόγος για την παραπάνω απόφαση πέραν των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων, αποτελεί η έναρξη έργων για αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα που χρησιμοποιείται από τις αγωνιστικές μας ομάδες στη σχολή ΠΑΣΚΑΛ καθώς επίσης και η συντήρηση του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα έτσι ώστε να είναι έτοιμα, για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων.