ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μπάγερν και Γερμανία απαιτούν salary cap από την UEFA

20 Μαΐου, 2020
206 Views
0 Comments
Μπάγερν και Γερμανία απαιτούν salary cap από την UEFA

Τα διαστημικά ποσά που ξοδεύονται εδώ και δύο χρόνια για μεταγραφές δημιουργούν φόβο στην Μπάγερν και τη DFB για το γερμανικό ποδόσφαιρο, οι οποίες ζητούν από την UEFA να εισάγει salary cap στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  

Την προοπτική salary cup στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρόκειται να θέσουν επί τάπητος προς την UEFA από κοινού η Μπάγερν Μονάχου και η γερμανική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της DFB, Φριτζ Κέλερ άσκησε κριτική για τους παράλογους μισθούς και τα ποσά που ξοδεύονται για μεταγραφές τα τελευταία δύο καλοκαίρια από την ποδοσφαιρική ελίτ κι απαιτεί από την πλευρά της Συνομοσπονδίας να λάβει θέση.

Το βασικό μέτρο έγκειται στην δημιουργία salary cap, κάτι που έχει προκρίνει και ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, σε συνομιλίες του με τον Κέλερ.

«Οι μισθοί και τα ποσά δεν είναι πια βιώσιμα. Χαίρομαι που συμφωνεί με την ιδέα των salary cap και ο Ρουμενίγκε μέχρι στιγμής. Θα στείλουμε επίσημη επιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν», ήταν όσα ανέφερε ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας.

Comments are closed.