29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:Το ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα.Το πλάνο που μου έδειξαν μου άρεσε πολύ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:Το ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα.Το πλάνο που μου έδειξαν μου άρεσε πολύ

By on 17 Μαΐου, 2020 0 5592 Views

Συνέντευξη στο SDNA παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος αναφέρει και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ.
Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΑΠΟΕΛ; «Με το που είδα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ πείστηκα ότι πρέπει να συνεχίσω εκεί. Όχι μόνο από θέμα οικονομικής άποψης, αλλά γενικότερα το πλάνο που μου έδειξαν μου άρεσε πολύ. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Παίζει στην Ευρώπη, παίρνει τίτλους και έχει φοβερό κόσμο. Η καλύτερη για να κάνω μια καριέρα και να συνεχίσω την οικογενειακή παράδοση είναι το ΑΠΟΕΛ. Ένιωσα ότι με πιστεύουνε και γι΄ αυτό έκανα αυτή την κίνηση».

Πότε έκανες τις πρώτες σου προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Παμαθηναϊκού; «Τον Μάρτιο του 2018 ο κ. Ουζουνίδης με τον κ. Κόλα με επέλεξαν και έκανα τις πρώτες μου προπονήσεις. Το συναίσθημα να κάνεις προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν απίστευτο. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Σκεφτόμουν ότι παίζω σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα, στον οποίον έπαιξε και ο πατέρας μου. Μάλιστα την χρονιά εκείνη πήγα και σε κάποιες αποστολές, αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του με ανέβασαν στην πρώτη ομάδα και μου έδωσαν την ευκαιρία».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ο προπονητής που σε ανέβασε στην πρώτη ομάδα όπως είπες. Θυμάσαι κάτι που να σου είπε τότε κατ΄ ιδίαν που να σου έχει μείνει χαραγμένο; «Ο κ. Ουζουνίδης επέμενε να δουλεύω έξτρα μετά την προπόνηση σε κάποια κομμάτια που χρειαζόμουνα βελτίωση. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό. Επίσης ήταν σημαντικό ότι με έκανε να νιώθω ότι είμαι ενεργό μέλος της ομάδας. Μου έδινε το ερέθισμα ή αλλιώς το παραπάνω κίνητρο για να προσπαθήσω»