29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Serie A: Οι οπαδοί της Αταλάντα ύψωσαν πανό κατά της επανέναρξης του πρωταθλήματος

Serie A: Οι οπαδοί της Αταλάντα ύψωσαν πανό κατά της επανέναρξης του πρωταθλήματος

By on 13 Μαΐου, 2020 0 576 Views

Στην Ιταλία αναζητούν διαρκώς τρόπους, προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά και οι ομάδες να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση με ασφάλεια.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Αταλάντα φαίνεται πως δεν τάσσονται υπέρ αυτής της ιδέας, πιστεύοντας πως η υγεία των ανθρώπων είναι αυτή η οποία προέχει αυτή τη στιγμή και όχι το ποδόσφαιρο. 

Για τους ultras της Αταλάντα, η «μάχη» με τον κορονοϊό και οι τεράστιες απώλειες που σημείωσε ειδικά το Μπέργκαμο και η περιοχή της Λομβαρδίας, δεν μπορούν να αναπληρωθούν.

Μάλιστα θέλησαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα προς την ιταλική κυβέρνηση, προκειμένου να εκφράσουν την άποψη τους σχετικά με την πιθανή επανέναρξη της Serie A. Οι τιφόζι των μπεργκαμάσκι συγκεντρώθηκαν έξω από το «Gewiss Stadium» και ύψωσαν πανό με μηνύματα κατά της επανεκκίνησης της δράσης του ποδοσφαίρου στη χώρα.

«Θέλετε να ξεχάσουμε τον πόνο μας… όμως χωρίς τον κόσμο δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε για να παίξουμε», ήταν μερικά από τα αναγραφόμενα μηνύματα στα πανό των οπαδών της Αταλάντα.