ΔΙΕΘΝΗ
Like

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΑΟΥΑ:«Αρχίστε το πρωτάθλημα, όποιος πεθάνει… πέθανε!»

11 Μαΐου, 2020
292 Views
0 Comments
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΑΟΥΑ:«Αρχίστε το πρωτάθλημα, όποιος πεθάνει… πέθανε!»

Σάλο έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του για την επανέναρξη ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος δεν βρίσκει λόγο για να μην συνεχίζεται το πρωτάθλημα, ακόμη κι αν πεθάνει κόσμος.

Πρωτάθλημα εδώ και τώρα με κάθε τίμημα ζητάει προκλητικά ο Τζίτζι Μπεκάλι, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις εν μέσω πανδημίας.

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου δήλωσε ανοιχτά ότι τάσσεται υπέρ της επιστροφής στη δράση, αλλά αδιαφορεί πλήρως ακόμη και για τις ανθρώπινες ζωές που θα τεθούν σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή-φωτιά του Ρουμάνου παράγοντα ήταν «Όποιος πεθάνει… πέθανε» και αν μη τι άλλο οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του έρχονται από όλα τα μέτωπα.

«Πώς γίνεται να φοβάμαι έναν ιό, ο οποίος από ό,τι καταλαβαίνω θα είναι ένας ιός με τον οποίο θα ζούμε; Τι πρέπει να κάνω; Να μείνουμε κλειδωμένοι στα σπίτια; Να μην δουλεύουμε πια, να μην τρώμε; Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε!

Έκανα τεστ, τι άλλο πρέπει να κάνω; Αν ο νόμος το επιβάλλει, θα το κάνω, αν και υποβλήθηκα ήδη. Όποιος είναι άρρωστος ας πάει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, αυτό λέω συνέχεια στις αρχές. Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε. Κι όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός Ρουμάνος επιχειρηματία και πολιτικός.

Comments are closed.