ΔΙΕΘΝΗ
Like

Γιουβέντους: Πρόβλημα για Ιγουαΐν και Ραμπιό με την επιστροφή τους στην Ιταλία

10 Μαΐου, 2020
272 Views
0 Comments
Γιουβέντους: Πρόβλημα για Ιγουαΐν και Ραμπιό με την επιστροφή τους στην Ιταλία

Σε ρυθμούς προπονήσεων έχουν μπει και πάλι οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής εξαιτίας του κορονοϊού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αφού όλα τα τεστ κορονοϊού των ποδοσφαιριστών των «μπιανκονέρι» βγήκαν αρνητικά ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Μέχρι και σήμερα συνεχίζονται προκειμένου οι παίκτες της Γιούβε να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμοι για την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στις προπονήσεις δεν έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα ήταν στις χώρες τους με τις οικογένειες τους. Ο λόγος για τους Αντριέν Ραμπιό και Γκονσάλο Ιγουαϊν οι οποίοι δεν κατάφεραν να προλάβουν την επιστροφή τους στην Ιταλία, καθώς βρίσκονται ακόμα σε Γαλλία και Αργεντινή αντίστοιχα.

Η μέρα άφιξης των δύο ποδοσφαιριστών στην Ιταλία θα αργήσει λίγο ακόμα καθώς Ραμπιό και Ιγουαϊν περιμένουν να λυθούν μερικά ζητήματα τα οποία προέκυψαν με τα χαρτιά της επιστροφής από τις χώρες τους.

Παρ’ όλα αυτά οι υπόλοιπο εννέα ξένοι παίκτες, ΡονάλντοΚεντίρα, Πιάνιτς, Αλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Ντάγκλας Κόστα, Σέζνι, Ματουϊντί και Ντε Λιχτ έχουν επιστρέψει και προπονούνται κανονικά αυτές τις ημέρες με την ομάδα.

Comments are closed.